A nike air max meddig lesz úgy igazán a divatba?
Figyelt kérdés
Úgy értem még pl 2015-be is ez lesz a divat ?2014. jún. 24. 11:18
1/4 anonim válasza:
Nem hinném.Ez is ilyen jó párhónapos divat lesz,amint kiadják az újjabbat már 'ciki' lesz ilyent hordani.
2/4 anonim válasza:
Tekintve hogy a 90-es megjelenéstől végig divat a mai napig, valószínű hogy 2015-ben hopp elfelejtik. Azért Ti sem gondoljátok komolyan hogy ennyibe néznének egy cipőt?
Ne hasonlítsuk a fila táskához.
21F
3/4 anonim válasza:
Előző, ne mondd már hogy tavaly is ekkora nagy divat volt.
Kérdező, szerintem hamar kimegy, a sportos (sportos elegánssal) vonal pedig valamilyen formában marad.
4/4 anonim válasza:
Bőven vállalható darab marad akkor is, ha már nem lesz divat. Bár szerintem ez a divat dolog egyébként is egy felfújt és -nagyított dolog. Nyilván sokan a többséghez tartozás, a "mainstream", a divat miatt vették meg. Megint csak sokan azért vették meg, mert tudják, milyen jó cipő. Persze a színekről lehet (vagy kell?) vitatkozni, na meg hogy néha mihez képesek egyesek felvenni. De ez egyéni dolog, engem nem zavar. Szóval én úgy látom, hogy egy ilyen cég nem hagy ki egy ilyen hullámot, az újabb és újabb modellekkel vagy modellváltozatokkal ütik a vasat, amíg meleg. Magyarán még pár évig biztos menő lesz (a szó mindkét értelmében) XD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!