Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Mi ez az új zoknis divat a...

Mi ez az új zoknis divat a fiúknál? (Többi lent! )

Figyelt kérdés

Nem olyan rég jött be, és egyre több csávón látom, hogy ha rövidnadrágot vesznek fel, már nem az van, mint régebben, hogy titok/bokazoknit vesznek hozzá fel, hogy ne látszódjon ki a cipőből, hanem direkt már szinte egy térdig érő fehér sportzoknit. Múltkor olyat is láttam, hogy rövidgatya, nike sportcipő magasított szárral és egy sportszárhoz nagyon hasonlító zokni, ami majdnem a térdéig fel volt húzva.

Honnan jött ez a divat a srácoknál? Olyat is hallottam, hogy valami gettós stílus vagy mi a fene... Van itt aki így öltözködik? El tudná magyarázni mire/miért jó és honnan jött?

Köszönöm előre is! :)

2014. jún. 22. 12:18
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

Én fel sem veszek olyat :D még télen is max éppen boka feletti, de még akkor is sokszor alatti van :D

Ki nem állhatom a hosszút

2014. jún. 23. 00:25
 12/13 anonim ***** válasza:
egyes nigga tesók hordták igy a zoknit a gettóba'
2014. jún. 24. 02:09
 13/13 anonim válasza:
Én gyakran szoktam térdzoknit húzni, rövidnadrággal is,szerintem az egyik legmenőbb viselet
2020. máj. 29. 21:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!