Mi ez az új zoknis divat a fiúknál? (Többi lent! )
Nem olyan rég jött be, és egyre több csávón látom, hogy ha rövidnadrágot vesznek fel, már nem az van, mint régebben, hogy titok/bokazoknit vesznek hozzá fel, hogy ne látszódjon ki a cipőből, hanem direkt már szinte egy térdig érő fehér sportzoknit. Múltkor olyat is láttam, hogy rövidgatya, nike sportcipő magasított szárral és egy sportszárhoz nagyon hasonlító zokni, ami majdnem a térdéig fel volt húzva.
Honnan jött ez a divat a srácoknál? Olyat is hallottam, hogy valami gettós stílus vagy mi a fene... Van itt aki így öltözködik? El tudná magyarázni mire/miért jó és honnan jött?
Köszönöm előre is! :)
Elmondom mé'. Azé' mert nincsen bokazokni, ugyanannyiba kerül mint a magasabb szárú, és mivel télre is kell valamilyen, inkább lenyomom a cipőbe a zokni felső részét, azt ha kijön és nem veszem észre akk ez van.
XD nálam kb ennyi a válasz hogy miért :'D én nem láttam hogy mások így csinálják-e. (+így nem dörzsöli ki a cipő a lábamat) De szerintem ez csak az én véleményem.
Első válaszoló: Értem mire gondolsz, de én nem erre gondoltam... Az más dolog, ha te letűröd, és véletlen felcsúszik valamennyire. De én konkrétan arra gondolok, hogy direkt felhúzzák már-már térdig. És it a lényeg a DIREKT-en van. :D
Második válaszoló: Igen, tudom a golfozók tényleg így szoktak öltözködni, csak nem az utcán/suliban, stb... Szóval nem a golfozáshoz van köze.
Egész nap ezt néztem a suliban a menő gyerekeken (azért jobb, mint amikor tavaly a lábukat borotválták) de ami mégjobban zavar, az ehhez a szalmatalpú cipő :D
Egyébként biztos látták valahol, és azt hitték, hogy ha majmolják akkor majd ők is menők lesznek. Ez van a lányoknál is.
Utolsó! Látom te tudod miről beszélek :D a szalmatalpú cipőt is ismerem, de már úgy is láttam ezt a hosszú zoknis divatot, hogy egy Vans félcipővel vette fel az illető...
Tényleg jobb, mintha lábat borotválnának de szerintem elég ízléstelen dolog... Nem igaz, hogy nem lehet normálisan öltözködni... Annyira irritáló... Balra nézek akkor az öregember haj reciprokát látom (oldalt nincs haj, felül van), ha jobbra akkor meg azt hogy rövidgatyához térdzoknit húznak a srácok, 40 fokban. Ja és arról meg ne is beszéljünk, hogy ha meg előre, akkor meg azt látom, hogy egész Magyarország keresztény lett, mert ott a rózsafüzér a nyakában, de ha megkérdeznéd tőle, hogy EREDETILEG mit és hogyan kell azzal a tárggyal csinálni, ami a nyakában van, érdemleges választ nem tudna rá adni, hiszen ha tudná, akkor nem a nyakában lógna......
hiper titokzoknit hordok, bocs nem tudom a pontos nevét, kb így néz ki:
a férfi verzióról nem találtam képet :)
Hát lehet hogy tényleg nincs hozzá zoknijuk... :D
És még szép, hogy nem néz ki jól... Pont ezt mondom én is, hogy ocsmány. Nagyon irritál...!
re:#7/9
a térdzokni nagyon béna :) a belinkelt viszont a sima titokznoikkal szemben nem látszik ki semmilyen nyári cipőből...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!