Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » MI az ami nem hiányozhat egy...

MI az ami nem hiányozhat egy rocker lány ruhatárából?

Figyelt kérdés
2010. jan. 3. 18:18
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
100%
Akkor nem kell úgy öltöznöd, ahogy más mondja. Látszik ez a mozgásodon, mimikádon, dumádon.
2010. jan. 3. 18:49
 12/16 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem tökmindegy, hogy öltözködsz, nem az a lényeg. Én 5 éve goth vagyok, és ezt minden barátom tudja, pedig már vagy egy éve nem öltöztem ki taplig feketébe :)
2010. jan. 3. 18:58
 13/16 anonim ***** válasza:
100%

Nos, nekem a kedvenc ruhadarabom a csőfarmer, imádom a színes leggings-eket, a csinos tunikákat, a bokacsizmákat, szeretek vidám sminkeket használni, és miniszoknyát hordani, és minden vágyam az, hogy végre találjak egy szép magassarkút, ami kényelmes is.

Ettől függetlenül az első értékesítési napon beszereztem a Metallica-jegyemet, Iron Maident az első sorból tomboltam végig, és nem érzem magamat hülyén, hogy nem görcsölök azon, hogy úúúúristen, ki mit gondol arról, hogy egy ilyen p.icsás lány milyen zenét hallgat. Erre nagyjából sz.arok. Nagyon sok rocker "lány" elég idiótán öltözködik, 17 évesen, akármit is gondolnak, már ciki térdig érő férfipólót hordani. Léteznek női zenekaros pólók is, nekem olyan van, nem sokkal drágább, mint a férfi. Mindezzel csak azt akartam, hogy ne aszerint öltözködj, hogy mit várnak el tőled, hanem ahogy szeretnél. Ha neked fontos az, hogy ki mit gondol, már régen rossz :)

2010. jan. 3. 19:05
 14/16 anonim ***** válasza:
45%

Vegyél 1-1 fekete és fehér, ugyanolyan méretű acélbetétes bakancsot.

És vedd fel úgy, hogy egy fekete és egy fehér legyen a lábadon.

2010. jan. 3. 22:08
 15/16 anonim ***** válasza:
100%

Ha hat éve rocker vagy akkor miért nem tudod, mik az alapdarabok? Elég furcsa. Rock és rock között is van különbség. Nézz körül, vagy írd a gugliba, hogy "rocker".

Én hét éve vagyok goth, de sosem kérdeztem senkitől, mit vegyek. Ami tetszik.

Nem sértésnek szántam, csak fura számomra.

L,19

2010. jan. 4. 00:06
 16/16 anonim ***** válasza:
100%
Jé az enyém 54 %os mikor kb ugyanazt irtam mint mások... Ha 6 éve a stílusod akkor valószinüleg csak van fogalmad arról,hogy mi nem hiányozhat belőle. Ja, a zenekaros pólók amugy jók. Ne keverjétek a gothot a rockerrel.
2010. jan. 4. 13:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!