Mitől lesz egy lány rocker kinézetű?
Figyelt kérdés
2010. ápr. 21. 19:52
2/7 anonim válasza:
attol h teljesen feketen oltozkodik,fekete a sminkje és fekete mindene. az a legundibb amikor ilyen bokaig ero mubor kabatban vannak:D
3/7 anonim válasza:
Attól,hogy milyen kiegészitoket visel.Nem muszaj a legdurvabb rockernek lenni.Sztem a cipő mindent elárul....egy cica naci meg egy fekete rocker polo...meg borzosabb haj....Sotétebb smink.fonott karkötők.
4/7 anonim válasza:
cicanaci+ együtteses póló?! Hát ezen jót nevettem.
tornacipő,farmer, együteses pólók (amiket szeretsz persze), esetleg kiegészítők. (szegecses, bőr)
A cicanacit meg fel ne vedd pólóval, de nem kell zombisat sem, hogy tiszta fekete minden.
5/7 Phoney válasza:
Attól hogy rockzenét hallgat amíg át nem itatja rendesen az Agyát, aztán utána azt veszi, fel ami tetszik neki. Ez normális esetben így működik. Egyébként tényleg a cipő a legbeszédesebb.
6/7 anonim válasza:
Attól lesz valaki rocker,hogy azonosul az életformával és a zenével, az öltözködés másodlagos. Én évek óta heavy metalt hallgatok és mégsem nevettetem ki magam azzal,hogy rockerkedek, semmi értelme nincs, legyél egyedi, mert ez is egy divat, ha tetszik, ha nem.
7/7 anonim válasza:
sztem az nagyon undorító tud lenni ha vaki ilyen sz@ros cicanaci meg ilyen mittomén szokott olyan is lenni h ilyen csipkés fossss G_ci meeg h temetőbe pózólnak na azt ki nem álhatom!!!boahhh
az a jóó farmer kicsit kiszaggatva is jóóó meg tornacipő( fekete) az még jobb ha ugy csinálod mint bátyám h halászgatya meg adidas vagy vamilyen fekete dorkó :D
szal ja farmer fekete dorkó vami eggyütes pólója ilyen fasza karkötők:d
minden jóó :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!