Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Mitől lesz egy lány rocker...

Mitől lesz egy lány rocker kinézetű?

Figyelt kérdés
2010. ápr. 21. 19:52
 1/7 anonim ***** válasza:
39%

háth

[link]

2010. ápr. 21. 19:57
 2/7 anonim ***** válasza:
2%
attol h teljesen feketen oltozkodik,fekete a sminkje és fekete mindene. az a legundibb amikor ilyen bokaig ero mubor kabatban vannak:D
2010. ápr. 21. 20:51
 3/7 anonim válasza:
39%
Attól,hogy milyen kiegészitoket visel.Nem muszaj a legdurvabb rockernek lenni.Sztem a cipő mindent elárul....egy cica naci meg egy fekete rocker polo...meg borzosabb haj....Sotétebb smink.fonott karkötők.
2010. ápr. 21. 23:05
 4/7 anonim ***** válasza:
100%

cicanaci+ együtteses póló?! Hát ezen jót nevettem.

tornacipő,farmer, együteses pólók (amiket szeretsz persze), esetleg kiegészítők. (szegecses, bőr)

A cicanacit meg fel ne vedd pólóval, de nem kell zombisat sem, hogy tiszta fekete minden.

2010. ápr. 22. 08:09
 5/7 Phoney ***** válasza:
100%
Attól hogy rockzenét hallgat amíg át nem itatja rendesen az Agyát, aztán utána azt veszi, fel ami tetszik neki. Ez normális esetben így működik. Egyébként tényleg a cipő a legbeszédesebb.
2010. ápr. 22. 10:36
 6/7 anonim ***** válasza:
Attól lesz valaki rocker,hogy azonosul az életformával és a zenével, az öltözködés másodlagos. Én évek óta heavy metalt hallgatok és mégsem nevettetem ki magam azzal,hogy rockerkedek, semmi értelme nincs, legyél egyedi, mert ez is egy divat, ha tetszik, ha nem.
2010. ápr. 22. 20:43
 7/7 anonim ***** válasza:
0%

sztem az nagyon undorító tud lenni ha vaki ilyen sz@ros cicanaci meg ilyen mittomén szokott olyan is lenni h ilyen csipkés fossss G_ci meeg h temetőbe pózólnak na azt ki nem álhatom!!!boahhh

az a jóó farmer kicsit kiszaggatva is jóóó meg tornacipő( fekete) az még jobb ha ugy csinálod mint bátyám h halászgatya meg adidas vagy vamilyen fekete dorkó :D

szal ja farmer fekete dorkó vami eggyütes pólója ilyen fasza karkötők:d

minden jóó :D

2010. jún. 14. 16:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!