Milyen ruhadarabok közönségesek?
Szerintem a csipke felsők nem azok, főleg mert nem arra vannak kitalálva, hogy önmagában hordja az ember lánya.
A fenékvillantó rövidgatya a legocsmányabb ruhadarab, amit csak fel lehet venni (max. otthon a párodnak, de utcára semmiképp). A túl rövid miniszoknya, aminél szintén látszik a fenék alsó része. Az átlátszó cicagatya, ami igazából egy fej nélküli harisnya, de a viselőjének nem tűnik fel, hogy az egész hátsója kilátszik. Az extracsípő farmer (amiből szerencsére már nem látok sokat), ami lecsúszik, ha leülsz vagy leguggolsz és kilátszik az egész hátsód vagy tangád.
Hát ha a fél melle kinn van vagy a melltartó középső részéig leérő kivágás van a felsőn, az is sok és otthonra való, a hálószobába. Én az összejöveteleken hordott extra dekoltázsú koktélruháktól is rosszul vagyok, mert már semmiről nem szól egy ilyen estély, mint hogy kinek van kinn jobban a melle a ruhájából.
Enyhén átlátszó? Milyenre gondolsz?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!