Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Milyen ruhadarabok közönségesek?

Milyen ruhadarabok közönségesek?

Figyelt kérdés
Pl a most divatos csipke felsőrészek nem azok? Vagy a rövid short,ami pont takarja a feneket? Sokat hallom, hogy a mai fiataloknak kint van mindenük a ruhából. Ez pontosan mit takar? Mennyi van kint és hol?
2014. jún. 19. 13:41
 1/5 anonim ***** válasza:

Szerintem a csipke felsők nem azok, főleg mert nem arra vannak kitalálva, hogy önmagában hordja az ember lánya.

A fenékvillantó rövidgatya a legocsmányabb ruhadarab, amit csak fel lehet venni (max. otthon a párodnak, de utcára semmiképp). A túl rövid miniszoknya, aminél szintén látszik a fenék alsó része. Az átlátszó cicagatya, ami igazából egy fej nélküli harisnya, de a viselőjének nem tűnik fel, hogy az egész hátsója kilátszik. Az extracsípő farmer (amiből szerencsére már nem látok sokat), ami lecsúszik, ha leülsz vagy leguggolsz és kilátszik az egész hátsód vagy tangád.

2014. jún. 19. 13:48
 2/5 A kérdező kommentje:
És egy enyhén átlátszó póló? (most azok is divatosak). Vagy egy finomabb dekoltázs?
2014. jún. 19. 13:55
 3/5 anonim ***** válasza:

Hát ha a fél melle kinn van vagy a melltartó középső részéig leérő kivágás van a felsőn, az is sok és otthonra való, a hálószobába. Én az összejöveteleken hordott extra dekoltázsú koktélruháktól is rosszul vagyok, mert már semmiről nem szól egy ilyen estély, mint hogy kinek van kinn jobban a melle a ruhájából.

Enyhén átlátszó? Milyenre gondolsz?

2014. jún. 19. 14:03
 4/5 anonim ***** válasza:
100%
Függ az alkalomtól, illetve attól hogy mit mivel veszel fel. Pl mélyebb dekoltázs ÉS rövid szoknya - lehet hogy semmid nincs kint mégis közönséges. Ugyanez vonatkozik a cuppanós ruhákra - hiába takar ha közben mindent megmutat. Egy lakkbőr combcsizmához szintén mindegy mit veszel fel, közönséges lesz. De vannak olyan sminkek is akár, amik önmagukban azok (túl vastagon meghúzott szemöldök + szájkontúr stb), műkörmök egy része, az obszcén méretű műcicik, hiába vannak eldugva, vagy akár a 2 méterről érezhető parfüm.
2014. jún. 19. 14:18
 5/5 anonim ***** válasza:
ami szerintem nagyon undorító az a my77-ben kapható gusztustalan két oldalt hosszított feliratos tunikák
2014. jún. 20. 15:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!