Fiuk nektek bejon Selena Gomez stilusa, vagy az egesz lany?
Figyelt kérdés
En es Selena nagyon egyformak vagyunk. Ugy kulsoleg ugy belsoleg,bar ezt most nem szeretnem ezt reszletezni.
Csak annyit szeretnek tudni,hogy mit gondoltok Selenarol?
Selena vs. Ariana?
2014. jún. 19. 11:21
1/9 anonim válasza:
Erről a Gomezről már hallottam de Ariana ki? Ejjj egyre öregebb vagyok :D A kérdésedre válaszolva, nem, nem jön be. 16/F
3/9 anonim válasza:
Selena Gomez nekem nem jön be, mert olyan a feje mint egy kisgyereké. Belsőleg meg honnan tudhatnánk milyen? Max azok tudják akik ismerik személyesen.
Ariana meg az a tipikus magamutogató buta libának néz ki. De nagyon nem szép. Szóval ő még rosszabb.
4/9 A kérdező kommentje:
Akkor szeritnetek melyik? vagyis k i az akit szerettek?:)-lany-
2014. jún. 19. 12:39
5/9 anonim válasza:
Mindenesetre mindkét lány borzalmas, egyik se kéne, max.a pénzük
6/9 A kérdező kommentje:
haha :)
2014. jún. 19. 13:20
7/9 anonim válasza:
Mindkettő borzalom, ráadásul a másodiknak még barna is a bőre, tehát cigányos.
19/f
8/9 anonim válasza:
Szelnek gyerek arca van de én bírom.És ha a gyerek arcnál járunk ariana még jobban kislánynak néz ki és gyerekes a vielkedése is.Inkább szelit választom
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!