Jó stílusa van Clara Oswaldnak?
Figyelt kérdés
Kicsit nőiesíteni szeretnék a ruhatáramon, és tetszik ez a sötét harisnya miniruhával összeállítás. Nem szeretem a harsány színeket, és a magasabb sarkú cipőkből is csak a telitalpúbbak jöhetnek igazán szóba. (Kivéve a magassarkú tornacipőt, attól lever a víz.)
Teltkarcsú, homokóra alkattal be merjem vállalni vagy sok lesz?
2014. márc. 29. 01:04
2/8 anonim válasza:
Persze, a Blaha aluljáró lakói között ez a 2014 tavaszi kollekció.
3/8 anonim válasza:
Nekem sem igazán tetszik, de, ha neked ez tetszik, hordd:)
4/8 anonim válasza:
Szerintem is nagyon csinos. Ha neked kifejezetten tetszik akkor bátran. :))
5/8 anonim válasza:
Ez a nő tök8 mit vesz fel, jól néz ki.
7/8 anonim válasza:
Vintage stílus, mi tagadás mai divat.. nem is olyan rossz, de amiket belinkelték eléggé tréek. Egyébként jobb fajta turkálókban tudsz beszerezni pár darabot amit máshol plussz 10-esek lennének.
8/8 anonim válasza:
Angliában jobban elmenne, de magyarországon eléggé előítéletesek az emberek (lásd második válaszoló) de ha neked tetszik és nem félsz hogy mit fognak rólad gondolni, akkor minden oké.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!