Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Hol lehet elegáns koktélruhát...

Hol lehet elegáns koktélruhát venni Budapesten?

Figyelt kérdés
Koszorúslányruha lesz, úgyhogy a sima boltok sajnos kiesnek (orsay, mango, bershka). Körülnéztem, de túl egyszerűek erre az alkalomra. A dressbox, sugarbird boltokban sem találtam, úgyhogy a plázákban lévőket ne mondjatok légyszi, mert már bejártam őket. A szín meg van határozva, (barack, vagy korall) de amúgy nincsenek nagy elvárásaim, ne legyen pánt nélküli lehetőleg. Méretem is átlagos. (Varratni nincs idő már).

2014. jún. 18. 21:19
 1/4 anonim ***** válasza:
Pedig a Westendben, a kajáldás résznél ahol indul a mozgólépcső van egy estélyis üzlet. Esküvői ruhakölcsönzőkben lehet kölcsönözni estélyit is általában, keress rá.
2014. jún. 18. 21:48
 2/4 A kérdező kommentje:

Néztem ott is, az egész alsó szintet de vagy nem volt színben megfelelő, vagy erősen kínai hatást keltett.

Ezekbe a ruhaszalonokba nem kell időpontot kérni? Ez tart vissza igazából, meg az, hogy néztem néhánynak a honlapját és elég ódivatú, fényes, nehéz, vastag anyagból készült ruhák voltak.

2014. jún. 18. 22:13
 3/4 anonim ***** válasza:
Linkelj valamit ami tetszene, úgy könnyebb lenne.
2014. jún. 18. 23:00
 4/4 A kérdező kommentje:

Ilyenek:

[link]

[link]

Esetleg ez is: [link]

2014. jún. 19. 09:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!