Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Budapesten hol lehet viszonyla...

Budapesten hol lehet viszonylag olcsón koktélruhát venni?

Figyelt kérdés
Egy sötét színű, egyszerű koktélruhát szeretnék venni, de nem tudom, hogy hol lehet emberi áron találni. Bárhol jó a városban. :)
2011. nov. 9. 14:26
 1/5 anonim ***** válasza:

Westend étkezőrészeknél sarkon egy üzlet - azon a folyosón ami összeköti az étkezőrészt a Matchcsal.

9900-ért vannak, habár én próbálgattam és csak akkor vettem észre h 19900 forintosat választottam amikor beütötték a pénztárgépbe, de megvettem mert bál előtt 4 órával voltunk xD... szal nézd meg öltözés közben mert lehet elkezdesz 9900-est próbálgatni aztán bekeveredik hozzá egy drágább xD

2011. nov. 9. 15:12
 2/5 Fabyen ***** válasza:
Ázsia center.
2011. nov. 10. 07:30
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
Orsay
2011. nov. 10. 12:17
 4/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm! :)
2011. nov. 10. 17:41
 5/5 anonim ***** válasza:

Orsayban mindig gyönyörűek vannak, az idei kollekció különösen tetszik, én biztos, hogy ott vennék a helyedben. Tavaly én is ott vettem a szalagavatós ruhámat :)

8 és 9 ezer között vannak leginkább, de most egy csomó van leárazva 6 ezerre :)

2011. nov. 13. 20:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!