Budapesten hol lehet viszonylag olcsón koktélruhát venni?
Figyelt kérdés
Egy sötét színű, egyszerű koktélruhát szeretnék venni, de nem tudom, hogy hol lehet emberi áron találni. Bárhol jó a városban. :)2011. nov. 9. 14:26
1/5 anonim válasza:
Westend étkezőrészeknél sarkon egy üzlet - azon a folyosón ami összeköti az étkezőrészt a Matchcsal.
9900-ért vannak, habár én próbálgattam és csak akkor vettem észre h 19900 forintosat választottam amikor beütötték a pénztárgépbe, de megvettem mert bál előtt 4 órával voltunk xD... szal nézd meg öltözés közben mert lehet elkezdesz 9900-est próbálgatni aztán bekeveredik hozzá egy drágább xD
4/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm! :)
2011. nov. 10. 17:41
5/5 anonim válasza:
Orsayban mindig gyönyörűek vannak, az idei kollekció különösen tetszik, én biztos, hogy ott vennék a helyedben. Tavaly én is ott vettem a szalagavatós ruhámat :)
8 és 9 ezer között vannak leginkább, de most egy csomó van leárazva 6 ezerre :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!