Fehér bőrön milyen színek mutatnak jól? A pasztell, fagyi színek?
A bőr tónusától (sárgás vagy rózsaszínes), a haj- és szemszíntől is függ ez, nagyon sokféle lány lehet fehér bőrű. Nézz utána az évszaktípusoknak, az ad egy jó irányt. Vagy csak próbáld fel a meglévő ruháidat, és döntsd el milyen színek állnak jól. :)
Nekem pl. világosbarna hajam és szemem van a rózsaszínes fehér bőrömhöz, a pasztellszínek állnak jól, azokból is inkább hidegebbek. Az élénk és sötét színek elnyomnak, viszont egy hófehérke típusnak (sötét haj, világos bőr) meg éppen hogy jól állhatnak. És ott vannak még a szőkék és vörösek, nyilván nem ugyanazok a színek mennek egy hideg hamvasszőkéhez, mint egy élénkvöröshöz vagy egy aranyszőkéhez.
Én aranyszőke hajú vagyok (napon kicsit vöröses is), és zöld szemű, nekem a pasztellszínek önmagukban nem állnak jól, mindig kombinálom pl barnával, feketével, sötétebb szürkével, khakivel vagy valamilyen élénkebb árnyalattal (pink, sötétlila, piros), és nekem ez az ideális, ha minden túl sötét/élénk akkor nagyon komor/nevetséges az összhatás, a pasztellszíneknél meg hullaszerű.
Ja igen, és van 2 tiltólistás színem, a sárga és a narancssárga, amikor katasztrofálisan állnak rajtam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!