Fiúk-lányok! Szerintetek melyik fürdőruha a szebb? linkek
Figyelt kérdés
Sziasztok!
Szerintetek melyik a szebb? Nekem mindkettő tetszik fazontól függetlenül és nem tudok dönteni!
1. [link]
2. [link]
A válaszokat előre is köszönöm! :)
2014. máj. 4. 22:09
1/11 anonim válasza:
nekem egyik sem tetszik különösebben, de bikinipárti vagyok....éljen a természetes barnulás!!! :D
3/11 anonim válasza:
Szia!
Ez függ a bőrszínedtől valamint az alakodtól is,hogy melyik áll jobban,bár nekem egyik sem tetszik,manapság már sokkal különb fürdőruhákat találni,de az első a fodros oldalával és a különleges levendula színnel szerintem szebb:)
4/11 anonim válasza:
Mondjuk a második. Az elsőnek szerintem ocsmány színe van.
5/11 anonim válasza:
hát egyik darab sem valami egyedi... tényleg sokkal szebbeket lehet kapni mostanság.Inkább a másdik...mamámnak is olyan van mint az első:D
6/11 tubifex válasza:
szerintem egy szép egyberészes sokkal titokzatosabb és különlegesebb mint egy bikini. bár akinek nincs jó alakja,annak is inkább az egyberészes előnyösebb. a bikini azt is megmutatja,amit nem kéne
7/11 anonim válasza:
Bikinipárti vagyok, ezért a 2., de igazából egyik sem tetszik.
8/11 anonim válasza:
Bermuda, mint a szemermetes sracoknak,nehogy veletlenul latszon valami..
9/11 A kérdező kommentje:
akkor milyenek tetszenek? igazából úgysem merném felvenni a lilát mert félnék hogy öreges. a bikini meg azért ez mert nem akartam semmi csicsásat. nem tudom..nem akarok rib..cosakat. linkelnétek? :s
2014. máj. 5. 08:55
10/11 anonim válasza:
Az a felül egyenesre vágott egyrészes szerintem nem túl előnyös senkinek. Nyugodtan vegyél mintásat, nincs abban semmi rossz. Az meg hogy a képeken úgy néz ki mintha a többi bikini felnyomná a mellet, ne tévesszen meg, az csak retusálás. Viszont alsóból én nem vennék ennyire keskeny oldalút.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!