Lehet még kapni ilyen bodyt a Bershkában? Mennyibe kerül?
Figyelt kérdés
Ez nagyon tetszik. Esetleg ha van a méretekkel kapcsolatos tapasztalatok, leírhatnátok, mert nem nagyon szoktam a Bershkában vásárolni. 85Ds cicire kéne ez a body. Van rá esély?
2014. jún. 18. 15:26
1/2 anonim válasza:
Nagy mellekre nem nagyon jó a pánt nélküli felső, bár nem tudom. Nekem kicsik vannak és még így se szeretem őket bevállalni, viszont van egy ismerősöm akinek nagyon jól állnak.
Szerintem neked ez kicsi, kibugyogna a cicid és szerintem az ribis.
2/2 A kérdező kommentje:
Van pántnélküli felsőm és szeretem is őket, bár az pamut, ezért nem buggyan ki a cicim belőle. Nem konkrétan erre gondoltam, csak hogy a Bershkában árulnak-e olyan méretet ami nagy mellű lányokra is jó. De köszönöm a valaszt. :)
2014. jún. 18. 23:16
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!