Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Igy lehet szobeli vizsgara menni?

Igy lehet szobeli vizsgara menni?

Figyelt kérdés

Egyetemista vagyok, es sokan azt mondtak, hogy erdemes ennel a tanarnal fekete-feherben benni. A gond viszont az, hogy nincs itt, ahol jelenelg lakom csak egy barna lapos talpu bokacsizmam. Fekete nadragom van, feher ingem van.

Nagyon hulyen neznek igy ki?

2014. jún. 18. 14:08
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
93%
Ha egyetemista vagy, mégis mire számítottál? Vegyél 2000-ért valami balerinát és meg van oldva.
2014. jún. 18. 14:35
 2/14 anonim ***** válasza:
meg fogsz sülni bokacsizmába
2014. jún. 18. 14:37
 3/14 A kérdező kommentje:

Nyari bokacsizma.

1.! Tudtam, hogy megint lesz egy okostojas, aki itt veri majd a nyalat. A kerdes az, hogy fel lehet ezt venni a csizmaval, hogy elegans legyen, vagy sem!

Mire szamitottam? Milyen idiota kerdes ez? Amugy meg masok szobelikre farmer nadragban meg lezser topban mennek...

2014. jún. 18. 14:47
 4/14 anonim ***** válasza:
96%

Azok a nyári csizmák alapból rondák.

Szóbeli vizsgára, ünneplőhöz meg egyenesen idétlen, főleg, hogy még barna is...

2014. jún. 18. 15:22
 5/14 A kérdező kommentje:

[link]

ilyen az en csizmam is. Tenyleg nagyon ronda!!!

Idiota!

2014. jún. 18. 15:25
 6/14 anonim ***** válasza:
97%

Tényleg ronda...

És nem tudom, hogy gondoltad ezt ÜNNEPLŐHÖZ felvenni, ráadásul ez nem is lapos talpú, pedig azt írtad.

Érdekes, hogy neked mindenki idióta, aki szerint nem kéne bokacsizmában vizsgára menned.

Egyébként meg menj amiben akarsz, ha ilyen stílusban mész vizsgázni úgy is megbuksz...

2014. jún. 18. 15:33
 7/14 A kérdező kommentje:
Szerencse, hogy nem annyira felszines a tanarom, mint te! Latszik, hogy nem jartal egyetemre, nem azt minositik a tanarok, hogy mibel mesz, hanem azt, hogy mit tudsz...
2014. jún. 18. 15:41
 8/14 anonim ***** válasza:
100%

Ha hiszed, ha nem egyetemista vagyok én is, csak én nem vágok fel vele, ne úgy mint te, mivel manapság bárki járhat egyetemre, nem kell hozzá sok ész. (lásd: te)

És igenis sok tanárnál számít, hogy miben mész szóbeli vizsgára, ugyanis az öltözékeddel őt tiszteled meg, és mutatod felé, hogy komolyan veszed a vizsgát.

Több egyetemen a TVSz is előírja, hogy a szóbeli vizsgán milyen öltözetben KELL megjelenned.

Ez pedig nem felszínesség, hanem sok helyen előírás, más helyeken pedig etikett. Egyébként, meg te írtad, hogy ennél a tanárnál ÉRDEMES fekete-fehérben menni, tehát igenis számít neki...

2014. jún. 18. 16:48
 9/14 anonim ***** válasza:

Ja és a csizmára csak azt mondtam, hogy ronda és nem illik szóbeli vizsgához.

A viselkedésedet minősítettem, hogy neked rögtön "idióta", aki szerint nem kéne ebben a csizmában megjelenned.

Ez meg pont nem felszínesség.

2014. jún. 18. 16:51
 10/14 anonim ***** válasza:
Ha azt mondjuk, hülyén néz ki (a kérdésedre válaszolva), és szerinted veri a nyálát az, aki esetleg tanácsod ad (hogy ne nézz ki hülyén), akkor nem értem mi a kérdés és hogy milyen válaszokat vártál.
2014. jún. 18. 18:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!