Egy laza fotózásra mit vennél fel?
Figyelt kérdés
Ez alatt azt értem,hogy nem kell elegánsan kiöltözni,hanem valami kis nyári, vagányabb, laza szerkóban kell megjelenni.A színhely is olyan várromos,köves telep.
Szerintetek mit vegyek fel?Ti mit vennétek fel?Linkeljetek képeket.
2014. jún. 17. 22:16
1/4 anonim válasza:
Ha lány vagy, akkor valami egyszínű szoknya(mivel romos helyen amúgyis sok a minta) vagy egy laza hoszabb pólót, farmer rövidgatyóval.
Ha találok linkelek.
2/4 anonim válasza:
esetleg ilyesmi? vagy ez nem a te stílusod? Akár a fotóst is megkérdezheted, hogy nincs e valami elképzelése.
3/4 A kérdező kommentje:
Jóó,köszönöm!:)
Én is gondoltam a nyári bakancsra,de volt aki leszólt,hogy hogy néz ki nyáron bakancs 30+ celsiusban.
De még gondolkodom rajta,lehet annál kötök ki.
Jöhetnek még ötletek.
2014. jún. 17. 22:53
4/4 anonim válasza:
Konzultálj a fotózás többi résztvevőjével (fotós, stylist,sminkes,fodrász) mert nekik sem mindegy milyen színekben fogsz pompázni. ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!