Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Gáz kínaiban vásárolni?

Gáz kínaiban vásárolni?

Figyelt kérdés

17l

Cipőt márkásat szoktam (pl. Nike)

De ruhát csak kínaisat...nekem drága a C&A,H&M stb.

2014. jún. 17. 16:45
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
Nem. Miért lenne? Olcsó és ott is vannak jó cuccok. Én cipőt is ott veszek néha, van olyan cipőm ami több mint 7 éves, kínai és semmi baja még.
2014. jún. 17. 16:48
 2/10 anonim ***** válasza:
100%
Nem gáz.
2014. jún. 17. 16:54
 3/10 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem sem gáz, én is szoktam ott vásárolni, mert nekem sincs pénzem 5-10 ezres ruhákra.
2014. jún. 17. 17:05
 4/10 anonim ***** válasza:
95%
Szerintem sem gáz, nekem is vannak kínai ruháim. Egyébként szinte már hamisítvány, ami nem kínai...a drágább boltokban sem vagyok 1000%-ig biztos, hogy nem kínai..., de azért elhiszem nekik:) Én egy dolog miatt nem szeretek kínaiban vásárolni, az pedig az, hogy kicsit nehéz nem csicsás, túldíszített, csillámokkal, flitterekkel, strasszokkal telerakott ruhákat venni. Inkább pólókat szoktam ott venni. Legutóbb mikor farmert kerestem nem találtam olyat, amin ne lett volna legalább egy marihuána levél vagy egy "I love cannabis" felirat.:) Viszont vannak szép ruhák, mintásak is és szerintem a minőségük sem feltétlen gagyi.
2014. jún. 17. 17:10
 5/10 anonim ***** válasza:
95%

17:10 "a drágább boltokban sem vagyok 1000%-ig biztos, hogy nem kínai..."

Nekem volt olyan diákmunkám, hogy a no name kínai ruhákra kellett rávasalnom a márkajelzést, illetve belevarrni a nyakába a címkét, szóval... :)

2014. jún. 17. 17:23
 6/10 anonim ***** válasza:
100%
Egyáltalán nem. :) Sőt, a mi környékünkön a kínaikban nagyon jó cuccok vannak. :)
2014. jún. 17. 17:34
 7/10 A kérdező kommentje:
Hát köszi, ment a zöld kéz :)
2014. jún. 17. 17:35
 8/10 anonim válasza:
42%
De nekem is van egy csomó kínais ruhát vásárolni, van egy csomó jó cucc benne sztem... Nem is olyan drága és a kínaiban megvettem egy rucit 1300ft-ért másnap elmentünk a C&A-ba és ott 6500ft volt.... Szóval nem gáz :)
2014. jún. 17. 17:55
 9/10 anonim ***** válasza:
100%
Ha ízlésesen öltözöl fel akkor nem gáz. Csak amit én utálok a kínaiban,hogy rohadt sok jó ruha van de mindig elrontják valamivel, csillámmal,strasszal,kellően több fodorral és csipkével.
2014. jún. 17. 19:38
 10/10 anonim ***** válasza:
Abszolút nem. Nagyon jó dolgokat lehet kifogni, és is szinte semmi pénzért vettem pl. egy gyönnyörő kék garbót, kék halásznadrágot, senki nme mondaná meg ezekről, hogy kínais. Ráadásul jó is az anyaguk, szóval nyugodtan vásárolj ott :)
2014. jún. 17. 20:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!