Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Ti hogyan védekeztek szabadban...

Ti hogyan védekeztek szabadban a nap ellen?

Figyelt kérdés
Folyamatosan kinn kell lenni akkor mit tesztek hogy ne kapjatok napszúrást?

2014. jún. 15. 09:30
 1/8 anonim ***** válasza:
Nem szoktam folyamatosan kint lenni alapból és csak akkor megyek ki mikor már nem tűz olyan erősen (értsd: 3 után). Ha muszáj kint lenned pl mezőgazdasági munka miatt akkor használj kalapot és napvédő krémet. 12-15 között veszélyes kint lenni védtelenül
2014. jún. 15. 09:40
 2/8 anonim ***** válasza:
Kalap, hosszuujju ing (lehetoleg nagyon vilagos vagy epp feher), vekony hosszunadrag. Azert ehhez nem kell egyetemi tanarnak lenni...
2014. jún. 15. 09:50
 3/8 anonim ***** válasza:
Max nyaraláskor vagyok kint folyamatosan, de sose kaptam napszúrást. Naptejet használok. A fejem tetejére is, ahol éri a nap.
2014. jún. 15. 11:02
 4/8 anonim ***** válasza:

Hát folyamatosan biztos nem vagyok kint.

Egyébként mielott kimegyek bekenem az arcom (egyenlore csak) fenyvedos hidrataloval, de szeretnék rendes fenyvedot venni.

Meg viszek magammal vizet.

2014. jún. 15. 11:57
 5/8 anonim ***** válasza:
50 faktoros fényvédőt használok arcra és testre is. Igyekszem a kritikus órákban nem kint tartózkodni vagy árnyékba menni. Ha nem jön össze, szalmakalapot veszek fel, folyamatosan iszom.
2014. jún. 18. 10:42
 6/8 anonim ***** válasza:
Naptej és vizes sapka
2014. jún. 18. 19:14
 7/8 anonim válasza:
ha csak sétálnod kell mondjuk akkor egy fehér esernyő ha viszont nincs szabad kezed és nem csíped a kalapokat akkor baseball sapka és/vagy naptej .ha biszont már megvan a baj hogy leégtél kend be sörrel vagy tejföllel
2014. jún. 18. 21:49
 8/8 anonim ***** válasza:
Most komolyan, mit vársz még hogy kiemelted a kérdést???
2014. jún. 29. 11:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!