Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » MIért nem tartja meg a melleme...

MIért nem tartja meg a mellemet a pánt nélküli melltartó?

Figyelt kérdés
85b-s a méretem, és úgy tudom, ez nem számít olyan nagyon nagynak. imádom a pánt nélküli felsőket, ruhákat, viszont nem tudok olyat hordani, mert a melltartó nem tartja meg a mellemet. nem lecsúszik vagy ilyesmi, hanem egyszerűen lóg.. mit tehetnék? vagy maradjak a pántos fölsőknél? :/
2014. jún. 14. 16:20
 1/5 anonim ***** válasza:
Rossz a melltartó. Nekem 90D, van amelyik tökéletesen megtartja, van amelyik nem. Ha jót akarsz venni, érdemes felpróbálni a boltban.
2014. jún. 14. 16:40
 2/5 anonim ***** válasza:
A pánt nélküli melltartók nem tartanak... ahhoz pánt szükséges, mivel az tartja a melleket.
2014. jún. 14. 18:33
 3/5 anonim ***** válasza:

Szerintem -ahogy a nők nagy része- nem megfelelő méretet hordasz. A B-s mell egyáltalán nem nagy, egy jó melltartó pedig még a G(!) kosarút is megtartja, pántok nélkül is. Azt ajánlom, menj el a legközelebbi fehérneműboltba és a 85/B helyett próbálj fel egy 80/C-t... és ha felvétel után kétujjnyira el tudod húzni a hátadtól, akkor még az is túl nagy.

-eladó-

2014. jún. 14. 19:16
 4/5 anonim ***** válasza:
Ez engem is érdekelne. Már kértem tanácsot,de azt mondták 75C-s mérettel felejtsem el a pántnélkülit :(
2014. jún. 15. 17:14
 5/5 anonim válasza:
80 D... nincs pántnélkülim..
2014. jún. 16. 23:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!