Milyen ruhában kell megjelenni egy állásinterjún? Kosztüm/öltöny kell, vagy lehet egy kicsit lazább?
szerintem szerezz be egy olyan öltönyt v. koztümöt ami elegáns de kicsit lazább is pl. vannak olyan koztümök ami egy kényelmes szolid szoknyav. nadrág+egy blézer...
szóval ha valami olyan állásra mész ahol nagyon sokat ér a megjelenés oda szolidan öltözz ki
Ha egy fiatalos lendületes munkahelyre mész,nem akatkukacnak,akkor ing,farmer,esetleg szövetnaci.Lányoknak egy csinibb felső,szövetnaci.Cipőből nem illik az edző.
De volt olyan munkahely,ahol megjelentem narancssárga lapnacóval,toppban(Kb 45 fok volt) vietnámi papucsban és tarisznyával.A sok hülye ott izzadt a cuki feszes ruhájukban.Ez csak egy megbeszélés volt,de itt dölt el nagyjából,h ki marad.Az állásinterjú rá két napra volt,és ugyanaz tartotta,aki az eligazítást:)Én maradtam a többi ment.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!