Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Túlzás ha egy lányon olyan...

Túlzás ha egy lányon olyan pici rövid nadrág van hogy kint van a feneke alsó része? Ti felvennétek/felveszitek?

Figyelt kérdés
2014. jún. 10. 19:18
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
75%

Túlzás. Egyszerűen közönséges, attól, hogy kilóg valakinek a fél segge, még nem lesz kevésbé melege.

19L

2014. jún. 11. 00:35
 12/19 anonim ***** válasza:
14%

Ha a férfiaknak nem túlzás gyakorlatilag félpucéran rohangálni 40 fokban, ez sem az. Vedd fel nyugodtan, másokat meg szard le. A nők csak irigyek, mert nincs elég önbizalmuk felvenni az utcára, a pasik meg alapból is utálják a nőket, ez csak egy újabb ok nekik rá.

Vedd fel és legyél szép :)

2014. jún. 11. 00:35
 13/19 anonim ***** válasza:
79%
Túlzás és nagyon ribis. Főleg, amikor úgy ülnek, hogy szétteszik a lábukat, és látszik a bugyi, a betét, meg a szőrtelenítés hiánya. Persze nem tűnik fel nekik, mert "nadrág" van rajtuk. Az, hogy a lábuk között csak egy hajszálnyi farmercsík van, nem gond.
2014. jún. 11. 09:00
 14/19 anonim ***** válasza:
23%

kéépeet! :D

-ha jók a lábaid - szép a bőröd, akkor nagyon is vonzó, de ne csodálkozz, hogyha beszólogatnak netán

2014. jún. 11. 12:11
 15/19 anonim ***** válasza:
89%
Nem túlzás, ha krvás akar valaki lenni, akkor pont tökéletes. Én fel nem venném - lehet úgy is dögösen öltözni,ha valaki nem teszi ki a pcsáját, csak ezt egyre többen elfelejtik. Amúgy én is láttam már olyat,hogy valaki harisnyával vette fel, és a megvastagított rész kilátszott. Vicces volt látni, ahogy két fiatal srác utána fordul,mutogat,és halálra röhögi magát. :D
2014. jún. 11. 14:03
 16/19 anonim ***** válasza:
94%

Ajánlom figyelmedbe ezt a kérdést és a válaszokat...

http://www.gyakorikerdesek.hu/szerelem-szex__randizas__57461..

2014. jún. 11. 14:44
 17/19 anonim ***** válasza:
100%

Na, pont tegnap láttam egy egyébként - női szemmel is - szép csajt, a lábai formásak voltak, a combján egy deka narancsbőr nem volt, de egy ilyen fenékvillantós nadrágnak csúfolt rongy volt rajta, ami az egészet elrontotta. Mögé sietett valahonnan messzebbről egy csávó, és alányúlt (!!!), több ember szeme láttára egy pláza kellős közepén. A csaj meg megfordult és nekiállt sipítozni, de a srác már röhögve el is szaladt, persze királylányunk még utánakiabált, olyan csodálatosan szép szavakat, amik nemhogy nyomdafestéket, de képernyőt lévő karaktert sem tűrnek.

Szóval ennyit arról, hogy "vedd fel és legyél szép", meg hogy "a nők csak irigyek", mert biztos, egy minden nőnek leghőbb álma, hogy így megszégyenítsék. (ironic mode on)

Remélem, aki ezeket írta, csak viccelt...

2014. jún. 12. 13:24
 18/19 anonim ***** válasza:
100%

Én is tegnap láttam egy ilyen csajt

Utána fordultunk és kikuncogtuk.

2014. jún. 12. 13:36
 19/19 anonim ***** válasza:
100%
tegnap én is láttam egy ilyesmit :D rendesen elvárta, hogy nézzek utána...azaz a tekintete sarkából figyelte, hogy megnézem -e avagy sem miután elhaladt mellettem a barátnőjével egyetemben
2014. jún. 12. 15:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!