Rockerek! Bakancs vagy tornacipő? Ing vagy póló? Bőrdzseki vagy farmerdzseki? Kedvenc banda? Kedvenc Magyar banda? (Lányok) Szoknya vagy nadrág? Hosszú vagy rövid haj?
Bakancs, póló, bőrdzseki, The misfits (rockosabb: Ramones), Aurora (rockosabb: Ossian), nadrág (alkalmakra szoknya), rövid haj (de hiányzik a hosszú)
19N
Télen bakancs, nyáron balerina vagy tornacipő.
Inkább póló, top.
Van mindkettő, egész gyűjtemény. Mint más nők a cipőikkel, én dzsekikkel megpakolva jövök haza a ruhavásárlásból.
Nincs kedvenc bandám, nem vagyok bálványozós típus. Inkább kedvenc albumok, számok, hangulattól függően. Chuck Berrytől a Nick Caven át Zappáig minden jöhet...
Magyar bandák közül elég kevés tudja megütni a lécet, talán Quimby, Zselenszky néhány száma.
Attól függ hova, van mindkettő. Térd alá érő szoknyát nem veszek fel, mert beleakad a lábamba.
Szerintem első sorban legyen ápolt, ha valakinek bírja, és van ideje gondját viselni az növessze. Nekem szerencsére elég erős hajam van, jelenleg állig érő, bubi.
Fekete (sport) cipő :D
Felső
Farmerdzseki
Sok van, de párat kiemelek: Slipknot, Stone Sour, Metallica, Papa Roach
Ossian, Pokolgép
Csak nadrág
Hosszú haj
N
Hidegben bakancs, melegben tornacipő
Mindkettő
Hidegben bőrkabát, melegben farmermellény
Cannibal corpse
Christian epidemic
Hosszú
Fekete van
póló
bőrdzseki
metallica acdc ramones
magyarokat annyira nem szeretem de tankcsapda azert par szam jo
nadrag!!! (szoknya sose)
hosszu
Bakancs, néha tornacipő
Póló
Bőrdzseki (volt farmerem is, de az nekem nem volt "elég fekete" :D )
Guns N' Roses, Bon Jovi, Avenged Sevenfold, Lordi (én szeretem a Black Veil Brides-ot is bár nem tudom ki mennyire mondja a zenéjüket rocknak)
Tankcsapda
Nadrág, utálom a szoknyát, bár ha nem nekem kell hordanom, másokon csinosnak tartom
Hosszú, most növesztem derékig :)
Tornacsuka
Ing is póló is
Bőrdzseki
Rengeteg van!Hadd ne soroljam fel
Ossian,Pokolgép stb
Nadrág,szoknyát utálom
Hosszú haj
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!