Hány darabnak kéne lenni az alábbiakból egy igényes nö ruhatárában?
Most csak nyárra.
Melltartó:
Bugyi:
Póló:
Rövidnadrág:
Táska:
Cipö:
(A szoknyákat azért nem kérdem, mert nem hordok)
20-25 éves nökre gondoljunk
Miután én meg sima pólót és rövidnadrágot nem viselek csak hétvégén vagy nyaralás alatt, így ahhoz nem tudok hozzászólni.
Bugyi, melltartó attól függ, hogy milyen gyakran szeretsz mosni.
Nem a darabszámtól leszel igényes, hanem attól, hogy mindig a ruhának megfelelő fehérneműt választod-e és tiszta-e rajtad.
Lehetsz 2 db melltartóval is igényes, és egy tucattal is igénytelen, ha mindig kilóg, színben elüt; a bugyi átlátszik...
Táskából elég egy darab, cipőből is elég 1-1 pár (szandál, elegáns cipő, elegánsabb szandál).
Rövidnadrág és póló kombináció hétvégékre való, esetleg nyaraláshoz, így azokból nem kell sok.
Bugyit, melltartót már írták előttem.
Én szoknyát hordok (2 db térd szoknyám van), capri nadrágot ebből is van 2 db és lenge vászon hosszú nadrágot.
Köszi mindenkinek! :)
Mindig odsfigyelek arra, hogy tiszta ruhában járjak, csak nincs túl sok ruhám. Föleg a melltartókkal vagyok gondban, eddig csak egyet találtam a méretemben. (70E,de olyat nem kapni, így 75D-t hordok.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!