Egyházi iskolába járok és sehogy se tudom eldönteni hogy most ne vegyek föl-e rövidnadrágot. Szerintetek hiányos öltözetnek számít?
Figyelt kérdés
A suliba is egy csomó lány hordja..... Meg azért nem akarok a 34 fokban hosszú naciba ülni...2014. jún. 9. 19:57
11/12 anonim válasza:
Csak hogy értelmes választ is kapj: attól függ, milyen rövid. Térdig érő halászgatyát én még templomba is simán hordok. Sortot szerintem iskolába fölvehetsz, de ne legyen teljesen rövid. Ha meg mások is hordják, akkor meg te is hordhatod.
12/12 anonim válasza:
A rövid nadrág szabadidős viselet. A gatyó hossza attól is függ, mennyi husi látszik, milyen a testalkatod. Vannak lányok, akik jobban tennék, ha nem a sortot választanák, hacsak nem a strandra mennek. ...
Jó sok időbe telt, mire elfogadtam, nyáron a szoknyánál nincs jobb: csinos és megengedett bárhol :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!