12 éves,148 cm-s 38 kg-s lánynak milyen méretű pólót vegyek? Az S nagyon nagy méret neki?
Figyelt kérdés
Melyik méretet javasoljátok?2010. jan. 1. 21:19
2/11 anonim válasza:
Vagy gyerek 146, 152 méretek, vagy a felnőtt XS/S, attól függ. Ha kézbe fogod, látni fogod.
3/11 A kérdező kommentje:
Az a probléma, hogy ebayről szeretnék rendelni neki, mert most Audrey Hepburn mániája van, és olyan pólóval lepném meg szülinapjára :))
Szóval szerintetek az S méret nagyon nagy neki??
2010. jan. 1. 21:34
5/11 anonim válasza:
Szerintem S a legkisebb amit vehetsz neki esetleg, ha van XS az is jó :) majd belenő
6/11 anonim válasza:
Csatlakozék az előttem szólóhoz, hiszen manapság az xs-es méret olyan kis picike, hogy még csak nagy sem lesz, viszont, hanincs xs-es, kkor me az s is jó, hiszen az sem egy túl nagy méret, de attól is függ, h milyen alkatú a kislány. (Én még csak 13 vagyok, pálcika alkattal, és még így is van, amikor kell az s-es méret)
7/11 anonim válasza:
Bocsi a hibákért, nagyon siettem :S
8/11 A kérdező kommentje:
rendben, nagyon köszi az összes válaszolónak +++! :)
2010. jan. 2. 15:29
9/11 anonim válasza:
Ha felnőtt méretezés, akkor nagyon nagy lesz neki. Én 162 cm vagyok és 46 kg, de rengeteg s-es méretű póló nagy rám.
10/11 anonim válasza:
Én is hordok S-es pólókat, pedig szinte mindenben 20-al több vagyok nála.
Nagy lesz az rá.. (: Talán XS, de még az is necces.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!