Gimis leszek szeptembertől. Kb.40 ezer ft-om lesz ruhákat, kiegészítőket venni. Hol vásároljak? A nagy nyári leárazások mikor kezdődnek, hol lesznek a legnagyobb akciók?
Szeretnék basic pólókat, topokat, kardigánokat venni. Fehérneműket, 3-4 nadrágot, basic ingeket, pulóvereket, 1 szőrmemellényt, 2-3 cipőt. Szeretnék a legjobban kijönni majd a pénzemből, és divatos ruhákat venni.
Légyszi adjatok tippeket! :)
BAZ megyei vagyok
15/L
Köszönöm!
Kiegészítőknek én a ruhaboltokban kaphatóakat ajánlom (Tallyban 1000-ért lehet kapni 5 gyűrűt), illetve a Claire's-t, ott mindig van valami akció. Pl. 2-t fizet, 3-t kap. :)
New Yorker-ben néha szoktak lenni farmerek 4000-ért, annál olcsóbban a kínaiban se nagyon találsz. A cipők elég drágák, ha többet szeretnél belőlük venni, akkor kínai, de szerintem jobb lenne, ha inkább egy jó minőségűt vennél a Deichmann-ban, de te tudod. :) Fehérnemű: kínai.
Nem tudom, hogy netes vásárlás érdekel-e, de ha igen, akkor eBay! Nagyon jó ruhákat lehet kapni nagyon olcsón. Illetve van mégegy oldal, az külföldi, a szállítási költség egy picikét drágább, de az árak olyanok, mint az itteni boltokban: Forever21 :)
Invázió-ban vettem még vagy 3db 'farmert'. Nagyon vékonyak, testhez simuló, de mindenki azt hiszi rájuk, hogy farmer. Fehér, kék, zöld.. Piros, rózsaszín stb mindent találsz ott. Nagyon jó minőségűek, fél éve vettem őket dbja 1500-ért. Most vettem ott két gyönyörű toppot 800ft/db.
Gyönyörű szép menta színű + fekete csipkés divatos tunika kb. 2000FT... Nem minden cucc jó ott, de ki lehet fogni jó áron szép dolgokat.
Nekem a listád alapján 100 ezer forint ugrott be... és akkor még nem is vásároltál drágább helyen... sőt.
Nadrágokra simán számolhatsz 5000/ db, szőrmemellény 10 ezer körül, cipők is minimum 6-7 ezer/ db ha CCC vagy Deichmann kategóriaban gondolkodsz. Kardigánok 2-3 ezer/ db, basic pólók 1500 Ft/ db, fehérneműkre is alaphangon számolj 5000 Ft-ot összesen, kiegészítőkre is ugyanennyit.
Ha leárazások veszed se sokkal olcsóbb mivel a basic darabok pont nincsenek annyira leárazva.
Turit javaslom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!