Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Vans cipő ballagásra?

Vans cipő ballagásra?

Figyelt kérdés

Igen, komolyan gondolom!

Először is néztem ma lakk vagy nem tudom milyen cipőket és NAGYON RONDÁK. Másodszorra az én stílusomhoz jobban illene egy Vans cipő. Nyilván nem egy deszkás, hanem ami elegánsabb. Szerintem, és sokak szerint jól állna. Szerintetek? Köszi.

2014. jún. 5. 19:57
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
jajj ha fiú vagy akkor mégse balerinát válassz : DD hát nem a legelegánsabb, a tanárok utálják ha valaki ilyen cipőt húz ünnepségre, de megértelek én is utálom a sz ünneplős cipőket. azért lehet, hogy jobb, ha olyan viselsz, egyszer egy évben ki lehet bírni.
2014. jún. 5. 20:47
 12/17 anonim ***** válasza:
48%
Eléggé proli. Nem csak arról van szó, hogy illetlen, hanem rosszul is néz ki. Nem igaz, hogy azt az 1-2 órát nem bírod ki.
2014. jún. 5. 21:37
 13/17 anonim ***** válasza:
A középsuli évnyitójára úgyis kell egy normális cipő. Ennyit igazán kibírsz benne hidd el :D Amúgy élőben ezek a cipők nagyon szépek :)
2014. jún. 5. 21:43
 14/17 anonim ***** válasza:
Imádom a Vans cipőket, jól néznek ki, de egy ballagásra tényleg nem illik. Add meg a módját, hogy ott hagyod azt az iskolát, egy-két órát ki lehet bírni ünneplősben is. :)
2014. jún. 5. 21:59
 15/17 anonim ***** válasza:

Ez azért mégis csak egy ünnep. Ráadásul a te ünneped. Nem igaz nem bírsz ki 1-2 órát rendes ünneplő cipőbe?

Én is utálom a magassarkút, szívesebben ballagnék mezítláb vagy tornacsukába, de most én is kibírom.

2014. jún. 5. 22:03
 16/17 anonim ***** válasza:

Gáz...

Az én középsulis ballagásomon is volt egy tróger, aki nem szégyellt eljönni valami deszkás sportcipőbe, legszívesebben azzal a büdös lábbelivel vertem volna agyon. Mondjuk 18 évesen az embernek lehetne több esze.

Ha te áltsuliból ballagsz, az még egy fokkal jobb, akkor még elég gyerekek a gyerekek.

2014. jún. 5. 22:29
 17/17 anonim ***** válasza:
0%

Szerintem senkit nem érdekel mi van más lábán..akit meg igen annak: GET A LIFE

vedd fel nyugodtan

2014. jún. 6. 15:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!