Vans cipő ballagásra?
Figyelt kérdés
Igen, komolyan gondolom!
Először is néztem ma lakk vagy nem tudom milyen cipőket és NAGYON RONDÁK. Másodszorra az én stílusomhoz jobban illene egy Vans cipő. Nyilván nem egy deszkás, hanem ami elegánsabb. Szerintem, és sokak szerint jól állna. Szerintetek? Köszi.
2014. jún. 5. 19:57
1/17 A kérdező kommentje:
8. osztályos ballagás!!!!!!
2014. jún. 5. 20:00
3/17 anonim válasza:
Habár még mindig nem annyira alja, mint mikor a srác farmer, dorkó, zakó kombóba akart ballagásra menni...
4/17 anonim válasza:
Hát, annó az én sulimból hazaküldtek volna átöltözni...
5/17 anonim válasza:
aki nem volt normális ruhába hazaküldték aztán rohanhatott vissza ünneplőben (ha még egyártalán akart/nem késte le)
6/17 A kérdező kommentje:
Őőőő, én most nem arról beszélek, hogy nem lennék majd szép ruhába! (fehér ing, fekete öltöny gatya, fekete cipő ami vans) Nem hinném, hogy így hazaküldenének :)
2014. jún. 5. 20:22
7/17 anonim válasza:
képet!
vans balerina szerű cipője jó lehet esetleg
9/17 anonim válasza:
Háát elmegy, de elég igénytelen egy ünneplő ruha mellé...
10/17 anonim válasza:
Szerintem határeset. Még belefér, mert fekete.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!