Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Hogy néz ki ez a férfi cipő?

Hogy néz ki ez a férfi cipő?

Figyelt kérdés

[link]

Utcára, alkalomra, munkára?

2014. jún. 4. 21:57
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
Nekem alapjáraton tetszik, de tudni kell hozzá kiválogatni a cuccokat. Ha vkinek nincs hozzá stílusa, elég közönséges, divatmajom, ízléstelen, akár cigányos hatása lehet.
2014. jún. 5. 13:10
 12/22 A kérdező kommentje:

Utolsó előtti Én is szeretem az Oxford cipőket

Azért kerestem ezt a fémdiszítésest, mert egy motoros fazonon láttam, és nagyon megtetszett.

Sőt, Én rocker vagyok, de soha se hordtam sem bakancsot, sem pedig tornacipőt. Távol állnak tőlem ezek.

2014. jún. 5. 13:17
 13/22 anonim ***** válasza:
Borzasztóan ronda...hányok tőle!!
2014. jún. 5. 16:08
 14/22 anonim ***** válasza:
A bidámbidámos vagyok. Én is rocker vagyok, irtózom a Vanstól, a Conversetől, mindentől, ami tömeg dolog, de nem csak ez a két véglet létezik. Az Oxford cipőket én is imádom például, férfiakon is, meg magamon is.
2014. jún. 5. 16:18
 15/22 A kérdező kommentje:

Tessék akkor még egy:

[link]

Szerintem ennél jobb kinézetű cipő motorosoknak, és rockereknek nem is létezik.

Persze valamiért az emberekben a hegyes orral valami téveszme van a fejükben...

Nem tudom egy rocker miért bakancsot hordjon, szerintem semmi rockeres sincs benne !! Katonáknak tökéletes.

Vagy ugyanúgy, mint a tornacipő pl az iskolásoknak futásra.

Nekem ez a véleményem.

2014. jún. 5. 16:22
 16/22 anonim ***** válasza:
Na, az a fekete már sokkal jobb, mondjuk én tényleg nem vagyok kibékülve a hegyes orral, de ez már az én problémám, te pedig hordd azt, amelyik tetszik.
2014. jún. 5. 18:34
 17/22 A kérdező kommentje:

azért barna, mert fekete a nadrágom, és azzal egybefolyik a cipő színe nagyon (tapasztalat)

Egyébként olyan a hegyes orr az emberek agyában, mint pl ing nem lehet kigombolva mellkas alá, vagy pl. a félhosszú kivasalt (nem emo) haj a férfiaknál.

2014. jún. 5. 20:25
 18/22 anonim ***** válasza:

#10-es vagyok: amit másodszorra linkeltél, az is jó, valamivel jobban tetszik, mint amit először kérdeztél.

Légyszíves írd már le, ha van kedved, mert kíváncsi vagyok, hogyan öltözöl ezekhez a cipőkhöz?

2014. jún. 6. 12:02
 19/22 A kérdező kommentje:

Fekete színű bőrhatású nadrág.

[link]

De egyáltalán nem ilyen szűk, és teljesen bőr hatása van.

Plusz hosszú ujjú ing feltűrve. Általában fekete az is, vagy barna, szürke stb.

Plusz még az ékszereket is szeretem, de csak a nemesacélt.

A hajam, mint írtam félhosszú, kb. olyan Bon Jovi-s fazonra szoktam megcsinálni, de most már simán hátra csapom zselé nélkül.

Nagyon sokan megszoktam nézni :)

Inkább ki se mennék az utcára, ha úgy kellene öltöznöm mint a mai magyarországon lévő féfiak 99%-a. bermuda, pólók, egyenfarmerek. nem is beszélek róla, kiráz a hideg :D

Üdv 21/F

2014. jún. 6. 13:20
 20/22 anonim ***** válasza:
Köszi a választ a ruhákról, abszolút a cipőkhöz illők, jól mutathatnak együtt. :)
2014. jún. 8. 20:37
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!