Utolsó előtti Én is szeretem az Oxford cipőket
Azért kerestem ezt a fémdiszítésest, mert egy motoros fazonon láttam, és nagyon megtetszett.
Sőt, Én rocker vagyok, de soha se hordtam sem bakancsot, sem pedig tornacipőt. Távol állnak tőlem ezek.
Tessék akkor még egy:
Szerintem ennél jobb kinézetű cipő motorosoknak, és rockereknek nem is létezik.
Persze valamiért az emberekben a hegyes orral valami téveszme van a fejükben...
Nem tudom egy rocker miért bakancsot hordjon, szerintem semmi rockeres sincs benne !! Katonáknak tökéletes.
Vagy ugyanúgy, mint a tornacipő pl az iskolásoknak futásra.
Nekem ez a véleményem.
azért barna, mert fekete a nadrágom, és azzal egybefolyik a cipő színe nagyon (tapasztalat)
Egyébként olyan a hegyes orr az emberek agyában, mint pl ing nem lehet kigombolva mellkas alá, vagy pl. a félhosszú kivasalt (nem emo) haj a férfiaknál.
#10-es vagyok: amit másodszorra linkeltél, az is jó, valamivel jobban tetszik, mint amit először kérdeztél.
Légyszíves írd már le, ha van kedved, mert kíváncsi vagyok, hogyan öltözöl ezekhez a cipőkhöz?
Fekete színű bőrhatású nadrág.
De egyáltalán nem ilyen szűk, és teljesen bőr hatása van.
Plusz hosszú ujjú ing feltűrve. Általában fekete az is, vagy barna, szürke stb.
Plusz még az ékszereket is szeretem, de csak a nemesacélt.
A hajam, mint írtam félhosszú, kb. olyan Bon Jovi-s fazonra szoktam megcsinálni, de most már simán hátra csapom zselé nélkül.
Nagyon sokan megszoktam nézni :)
Inkább ki se mennék az utcára, ha úgy kellene öltöznöm mint a mai magyarországon lévő féfiak 99%-a. bermuda, pólók, egyenfarmerek. nem is beszélek róla, kiráz a hideg :D
Üdv 21/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!