Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Lagziba melyik ruha lenne a...

Lagziba melyik ruha lenne a legjobb?

Figyelt kérdés

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

2014. jún. 3. 12:29
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
71%
Kvát minek hívnak egy esküvőre?
2014. jún. 3. 12:41
 2/11 anonim ***** válasza:
Nekem mondjuk egyik sem tetszik, de a pasztel-bézs színűek nem rosszak. Kivéve a félvállas, az béna.
2014. jún. 3. 12:50
 3/11 anonim ***** válasza:
Szivem, hány éves vagy? Ezek hétvégi diszkóba való, esetleg baráti összejövetelre, iszogatáshoz... kihívóak, nem közönségesek, de nem is elegánsak. Lányok, egy esküvőn nem az a cél, hogy minden porcikád jól kivehető legyen az extraszűk ruha alatt, egy kis stílust szedjetek már magatokra
2014. jún. 3. 13:02
 4/11 anonim ***** válasza:
Az első nagyon dívás (a szó nem jó értelmében), olyan öreges a felső része, a félvállas csúnya, a barna szintén. A többi jó, nekem az utolsó tetszik leginkább. De túl rövid. Szerintem nem illik esküvőre.
2014. jún. 3. 13:04
 5/11 anonim ***** válasza:
Esküvőre egyik se.Hétvégén a diszkóba bármelyik
2014. jún. 3. 13:10
 6/11 anonim ***** válasza:
Ezek nagyon lotyós ruhák :(
2014. jún. 3. 13:18
 7/11 A kérdező kommentje:

Jézusom,nem nem nem! Bocsánatot kérek mindenkitől, nem jó linkeket tettem be!!! Barátnőmmel való levelezésben beszéltünk ruhákról, én küldtem neki ezeket puccos kerti partihoz, rosszat másoltam ki. Bocsánat...Nyilván nem venném fel ezeket esküvőre, nagyon merész lenne! Meg is lepődtem a krvázáson. :D

Ezekre gondoltam volna:

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

2014. jún. 3. 13:32
 8/11 anonim ***** válasza:

Így már más :)

3. szerintem jó (pici fehér van benne, de nem vészes)

pirosban, tetőtől talpig fehérben nem illik megjelenni

2014. jún. 3. 13:45
 9/11 A kérdező kommentje:
Meg feketében sem,tudom. :) De nem ilyen színben szeretnék menni, csak a ruha szabása a lényeg most. :) Ezt elfelejtettem közölni.
2014. jún. 3. 13:47
 10/11 anonim ***** válasza:

Akkor én most az összesből választok :)

Az eredetileg linkelt ruhák közül a 3., az utóbb linkeltek közül pedig szintén a 3.

Nekem ez a két ruha tetszik nagyon nagyon, és szerintem megfelelnének lagziba is.

2014. jún. 3. 13:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!