Mi baja sok embernek a használt de újszerű ruhákkal?
Akkor te nem tudom mivel mosol, nekem az első mosás után teljesen eltűnik az a szag...
Nagyon régóta vásárolok turikban, eszméletlen jó felsőket vettem már magamnak is, férjemnek is, nekem nincs bajom velük.
Én nagyon szeretem őket, de valaki nem szereti, azt is meg lehet érteni. Nekem meg másmilyen rigolyáim vannak :)
Egyszer egyébként belegondoltam, hogy egy új ruhadarab, amíg készül, tulajdonképpen hány emberen is mehet végig ott a gyárban, nagyrészt Kínában. A fonal, a szövet, az összevarrás, a pakolás. Meg a boltban is hányan megfogdossák, felpróbálják. Az sem tisztább, mint egy egyszer-kétszer már viselt ruha. Ugyanúgy kimosom az újat is és a használtat is, amikor először hazahozom. A turiszag nekem mindig ki szokott menni az első mosással.
8:35-ös!
Próbálkoztam Tomival, Ariellel, Perwollal. Öblítők közül Silan, Coccolino és Lenor is "látta" már, de egyszerűen büdös maradt, pedig áztatva is volt.
Amúgy nekem a Hádákkal volt még rossz érzésem, sajna nem is egy üzletben tapasztaltam azt, hogy nagyon nagy a mocsok. Nem porcicák voltak a padlón, hanem tigrisek. Ha véletlenül leejtettél valamit az egyből tiszta piszok lett. Ez azért elég kiábrándító. Amúgy ki lehet fogni jó dolgokat, de egyszerűen nincs türelmem bogarászni.
Szeretem az új dolgokat és főleg azt veszek, de vettem már turiba is ruhát, csak azt nagyon megnéztem, ne látszódjon rajta hogy használt. A pinceszag jellemző rájuk, de általában sikerült kimosnom szagtalanra.
Egy olyan pulover volt, amit valóban nem lehetett kimosni és azt ki is dobtam végül, miután már nemtudom hanyadszor tettem vissza a mosógépbe. Attól úgy nekem is elment a kedvem, pl abban a boltban ahol az volt, már én sem vásárolok :) Tehát én ezt teljesen megértem.
De azért vannak más boltok is, ahol meg teljesen jó dolgokat lehet találni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!