Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Mi baja sok embernek a használ...

Mi baja sok embernek a használt de újszerű ruhákkal?

Figyelt kérdés
Sokan annyira a használt cuccok ellen vannak, hogy fúj milyen már hogy más hordta a cuccokat előtte, mintha fertőző emberek lennének mindenfelé vagy nem tudom... miért olyan gáz ha más hordta előttetek a ruhákat? Mi azzal a baj?
2014. jún. 2. 23:25
 1/8 anonim ***** válasza:
59%
Nem tudom, valaki nem szereti, ha az a ruha volt már máson. Pedig van mosógép... Én hordok turis dolgokat mert vannak nagyon jók, és nem zavarnak a vélemények. Egyre több a pozitív hozzáállás a használt ruhákhoz. Téged se zavarjanak azok, akiknek nem tetszik.
2014. jún. 2. 23:30
 2/8 anonim válasza:
77%
21 éves srác vagyok és soha nem voltam turkálóban meg, de most elmegyek. Haveroktól is hallom hogy milyen jó dolgokat lehet kifogni jó áron. Meg elegem van, hogy fél éve vettem a híres neves zarában egy pulóvert, alig lett kimosva és úgy kiszöszösödött és negnyúlt az ujja.
2014. jún. 2. 23:46
 3/8 anonim ***** válasza:
85%
Nekem nincs különösebb bajom a turis cuccokkal, csak mióta vettem egy tök jó felsőt és a 15. mosásra is az a büdös turi szaga van, elment a turkálástól a kedvem.
2014. jún. 3. 08:24
 4/8 anonim ***** válasza:
75%

Akkor te nem tudom mivel mosol, nekem az első mosás után teljesen eltűnik az a szag...

Nagyon régóta vásárolok turikban, eszméletlen jó felsőket vettem már magamnak is, férjemnek is, nekem nincs bajom velük.

2014. jún. 3. 08:35
 5/8 anonim ***** válasza:

Én nagyon szeretem őket, de valaki nem szereti, azt is meg lehet érteni. Nekem meg másmilyen rigolyáim vannak :)

Egyszer egyébként belegondoltam, hogy egy új ruhadarab, amíg készül, tulajdonképpen hány emberen is mehet végig ott a gyárban, nagyrészt Kínában. A fonal, a szövet, az összevarrás, a pakolás. Meg a boltban is hányan megfogdossák, felpróbálják. Az sem tisztább, mint egy egyszer-kétszer már viselt ruha. Ugyanúgy kimosom az újat is és a használtat is, amikor először hazahozom. A turiszag nekem mindig ki szokott menni az első mosással.

2014. jún. 3. 12:43
 6/8 anonim ***** válasza:
47%
Mi bajod van neked azzal, ha valakinek gondja van a turis ruhákkal? Akkor ők nem hordják, téged meg nyilván senki nem akart még rábeszélni, hogy ne vásárolj turiban, te se kampányolj, hogy de igenis az a hülye, aki új cuccokat hord, mindenki menjen turkálóba... tartsuk már tiszteletben egymás eltérő véleményét.
2014. jún. 3. 13:19
 7/8 anonim ***** válasza:

8:35-ös!

Próbálkoztam Tomival, Ariellel, Perwollal. Öblítők közül Silan, Coccolino és Lenor is "látta" már, de egyszerűen büdös maradt, pedig áztatva is volt.

Amúgy nekem a Hádákkal volt még rossz érzésem, sajna nem is egy üzletben tapasztaltam azt, hogy nagyon nagy a mocsok. Nem porcicák voltak a padlón, hanem tigrisek. Ha véletlenül leejtettél valamit az egyből tiszta piszok lett. Ez azért elég kiábrándító. Amúgy ki lehet fogni jó dolgokat, de egyszerűen nincs türelmem bogarászni.

2014. jún. 3. 14:39
 8/8 anonim ***** válasza:

Szeretem az új dolgokat és főleg azt veszek, de vettem már turiba is ruhát, csak azt nagyon megnéztem, ne látszódjon rajta hogy használt. A pinceszag jellemző rájuk, de általában sikerült kimosnom szagtalanra.

Egy olyan pulover volt, amit valóban nem lehetett kimosni és azt ki is dobtam végül, miután már nemtudom hanyadszor tettem vissza a mosógépbe. Attól úgy nekem is elment a kedvem, pl abban a boltban ahol az volt, már én sem vásárolok :) Tehát én ezt teljesen megértem.

De azért vannak más boltok is, ahol meg teljesen jó dolgokat lehet találni.

2014. jún. 3. 15:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!