Lányok! Ez alá a ruha alá kell melltartót venni? Bfashion.com/hetkoznapi-ruhak/delphina-ruha? SizeId=L&colorId=42
Látatlanban lehetetlen megmondani.
De a videón majdnem összehugyoztam magam, annyira nevetséges! Az a járás! Hát nem éppen vásárlásra sarkall, ez a kis bemutató. :D
75B-t hordok.
Utolsó válaszadó: Ne a videót nézd,hanem a linket amit küldtem.
Te tudod. Szerintem kiszállítással együtt már nem olyan olcsó, hogy csak úgy félredobd, ha nem jó. Majdnem ennyiért már a h&m-ben is vehetsz alkalmit, és ott fel is próbálhatod.
Arról nem is szólva, hogy elég "olcsó" kivitelezésű ez a ruci. Még a modellen is borzalmasan áll.
Hehe, én pár hónapja egy turiban vettem egy majdnem pont ugyanilyet :D
Az alá nem kellett melltartó, mert egyszerűen nem fért be :D (70B)
Nem kell alá semmi. Ha megveszed, akkor otthon előbb úgyis felpróbálod, hogy kell-e vagy sem. Ha mégis kéne, akkor testszínűt, egyszerűt válassz, de szerintem felesleges. És amúgy nagyon szép ruha.
Aki azt írta, hogy csak úgy félredobná: gondolom vissza lehet küldeni, vagy kicserélni, normális oldalakon ez így szokott működni, és ennek a költsége is max. pár száz forint.
"ennek a költsége is max. pár száz forint."
Aligha. Ugyanis az oda irányú szállítás költségét sem fizetik vissza. Tehát ha vissza akarja küldeni a ~2600 Ft-os ruhát, akkor bukik rajta minimum 2000 Ft-ot. Tényleg megéri.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!