Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Lányok! Ez alá a ruha alá...

Morzsa kérdése:

Lányok! Ez alá a ruha alá kell melltartót venni? Bfashion.com/hetkoznapi-ruhak/delphina-ruha? SizeId=L&colorId=42

Figyelt kérdés
Mivel párnázott,nem tudom mennyire tart.Mivel nem volt még ilyen ruhám,nem tudom,hogy kell-e melltartót felvenni.Ha kell,akkor csak pánt nélküli jöhet szóba.
2014. jún. 2. 19:38
1 2
 1/13 A kérdező kommentje:
2014. jún. 2. 19:41
 2/13 anonim ***** válasza:
85%

én nem vennék alá,

70/A mell

2014. jún. 2. 19:46
 3/13 anonim ***** válasza:

Látatlanban lehetetlen megmondani.

De a videón majdnem összehugyoztam magam, annyira nevetséges! Az a járás! Hát nem éppen vásárlásra sarkall, ez a kis bemutató. :D

2014. jún. 2. 19:46
 4/13 A kérdező kommentje:

75B-t hordok.

Utolsó válaszadó: Ne a videót nézd,hanem a linket amit küldtem.

2014. jún. 2. 19:51
 5/13 anonim ***** válasza:
Láttam a linket, de belülről nem mutatja a ruhát, hogy mégis mit ért "párnázás" alatt (egyébként nem így szokták jelölni, hogy beépített melltartós), erre írtam, hogy "látatlanban lehetetlen".
2014. jún. 2. 19:54
 6/13 A kérdező kommentje:
Ezt a ruhát szeretném megrendelni egy családi összejövetelre.Az ára nem túl sok,ezért is gondoltam,hogy kipróbálom a netes vásárlást.Legfeljebb ha nem lesz jó,akkor sem több ezer ft-ot buktam el.
2014. jún. 2. 19:57
 7/13 anonim ***** válasza:

Te tudod. Szerintem kiszállítással együtt már nem olyan olcsó, hogy csak úgy félredobd, ha nem jó. Majdnem ennyiért már a h&m-ben is vehetsz alkalmit, és ott fel is próbálhatod.

Arról nem is szólva, hogy elég "olcsó" kivitelezésű ez a ruci. Még a modellen is borzalmasan áll.

2014. jún. 2. 20:03
 8/13 anonim ***** válasza:

Hehe, én pár hónapja egy turiban vettem egy majdnem pont ugyanilyet :D

Az alá nem kellett melltartó, mert egyszerűen nem fért be :D (70B)

2014. jún. 2. 20:36
 9/13 anonim ***** válasza:
62%

Nem kell alá semmi. Ha megveszed, akkor otthon előbb úgyis felpróbálod, hogy kell-e vagy sem. Ha mégis kéne, akkor testszínűt, egyszerűt válassz, de szerintem felesleges. És amúgy nagyon szép ruha.

Aki azt írta, hogy csak úgy félredobná: gondolom vissza lehet küldeni, vagy kicserélni, normális oldalakon ez így szokott működni, és ennek a költsége is max. pár száz forint.

2014. jún. 2. 20:46
 10/13 anonim ***** válasza:

"ennek a költsége is max. pár száz forint."

Aligha. Ugyanis az oda irányú szállítás költségét sem fizetik vissza. Tehát ha vissza akarja küldeni a ~2600 Ft-os ruhát, akkor bukik rajta minimum 2000 Ft-ot. Tényleg megéri.

2014. jún. 2. 20:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!