Lányok, valaki rendelt már erről az oldalról? (link! )
Reklámozol, reklámozol?
A NAV-nak a figyelmébe kellene ajánlani az összes ilyen kis "rendelős" oldalt.
Zömében ebayről rendelt termékek 100 % haszonnal, valamint koppincs termékek dögivel...
nem reklámozok semmit, szimplán nem ismerem az oldalt, ennyi. és mivel van kb 100 másik ehhez hasonló, ezért kiváncsi lennék, hogy pont ez milyen. és attól, aki rendelt.
a kérdés az, hogy rendelt-e valaki innen, és hogy milyen oldal!!!!
Igen ezeket en is tudom
Ha nagyon akarok valamit,akkor altalaban aliexpressrol rendelek,es azt is vágom,hogy ők is onnan (vagy ebayrol) rendelik:)
Épp ezert erdekelt,hogy vajon aki innen rendel,annak mi a velemenye.. En nem akarok innen rendelni csak kiváncsi vagyok..
Meg azert keltette fel az erdeklodesemet,mert van személyes átvétel is,ami nekem mondjuk jobban kedvez mint a posta (személyes okok miatt) de végső esetben eppen megoldhato..
Ezen kivul rengetegen rendelnek innen,ezekszerint egy probat csak megerhet..de en nem fogok rendelni,tobbek kozt azert se,amit az utobbi valaszolo irt,h igyis sok ido
Meg nekem minimum 3hetet irt,amit az alirol rendelek meg altalaban itt van masfel het alatt,tehat furcsa.
Na mindegy csak erdekelt volna egy olyan valaszolo valasza is,aki rendelget ilyen oldalalrol:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!