Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Milyen bakancsot vegyek?...

Milyen bakancsot vegyek? Acélbetétest, vagy betét nélkülit? (Lent)

Figyelt kérdés
Az érdekelne, hogy az acélbetétes tartósabb is, mint a sima, vagy ebben nincs eltérés? Az acélbetétes koncerteken jönne jól, hogy ne tapossanak meg, de a hétköznapokra egy sima bakancsban gondolkodok, ami olcsóbb is. Csak azt nem tudom, nem-e jön szét előbb? (18/L)
2014. jún. 1. 22:11
 1/3 anonim ***** válasza:
Az acélbetétes feltöri a lábadat, de úgy, hogy nem marad rajta bőr. Legalábbis nekem nagyon durván feltörte. Nem szoktam acélbetéteset hordani.
2014. jún. 1. 22:34
 2/3 anonim ***** válasza:
Szerintem nincs különbség, mindkét fajtából előfordulhat rossz minőség, nyugodtan vegyél betétest, nekem Martens 1919-es és 1460-as van azt a lényeg ha van mód rá akkor próbáld fel pl nekem van olyan cipő amelyikből jó volt a42-es van amelyikből (pl bakancs) 43-as kell.
2014. jún. 2. 08:56
 3/3 anonim ***** válasza:

az acélbetétes nem fog szétjönni. de tény hogy azt meg kell szokni. koncertre ne menj vele amíg nem törted be! mert sírás rívás lesz a vége. :D

ennek ellenére ha már veszel sztem vegyél acélbetétest, hordd hétköznap is néha, de ne mindig, melegebb időben inkább egy converset vagy ilyesmit hordj. esetleg vmi női cipőt, nem gáz az rockerként sem :D

2014. jún. 2. 17:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!