Övet akarok venni, de az összes övön alig van lyuk. Ott kilyukasszák a pénztárnál vagy ezt nekem kell megoldani?
Figyelt kérdés
Pl. new yorker, h&m, c&a boltokban.2014. jún. 1. 19:44
3/6 anonim válasza:
Azért van rajta kevés lyuk, mert több méretet árulnak. Ha az egyik túl nagy, veszel kisebbet. Ha több lyuk lenne rajta, annak akinek a legszűkebb a jó, nagyon hosszú lenne a kimaradó rész. Egyébként nekem a fokozatmentesen állítható övek jöttek be legjobban.
4/6 anonim válasza:
cipő javítóknál van ilyen lyukasztó pisztoly szerűség, azzal annyi lyukad lehet amennyit akarsz
5/6 anonim válasza:
Egy sima árral annyi lehet amennyit akar.
6/6 anonim válasza:
Ha van rövidebb méret, akkor érdemes azt venni.
Én pl kínaiban vettem övet, az összes egy hosszban volt és kevés a lyuk. Kalapáccsal és egy százas szöggel megoldottam a problémát, esetleg ha nem olyan szép a széle, vagy kicsi, akkor egy csavarhúzóval kicsit tágíthatod, és kb olyan mint a gyári. Persze a legideálisabb megoldás egy bőrlyukasztó lenne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!