Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Lányok! Lyukas fürdőruha...

Lányok! Lyukas fürdőruha alsót, mivel tudnék megjavítani?

Figyelt kérdés

[link]

Ilyesmi bikini alsón van egy picike lyuk a fehér részén (tényleg kicsi) talán még át sem látszik a bőr csak elvékonyodott.

Mivel lehetne picit javítani?

Hallottam már ilyesmi javításokról,azért érdeklődök.

Valami olyasmi rémlik,hogy rávasalható anyag pótolja.

Először itteni tippeket szeretnék,de szerintem ruha javítóba kellene adni hogy megjavítsák.

A végső esetben kidobja a barátnőm.

2014. máj. 28. 18:08
 1/4 anonim ***** válasza:
Nem hiszem hogy ki lehetne javítani, a bikiniknek meg fürdőruháknak ilyen fura anyaga van, meg ha vizes lesz, a javítás is átlátszik. Am. a felső részét még simán fölveheti egy fekete bikinialsóval, ez divat most. :)
2014. máj. 28. 18:26
 2/4 A kérdező kommentje:

Igen, ő is arra gondolt:)

Fekete bikini alsóval mindenképp hordaná, csak gondolta megpróbálja megmenteni valamivel az alsó részét is.

Lehet kapni olyan speciális bikini anyagot (hiszen bikinit is lehet már varratni) viszont ebben nem vagyok járatos, így azt fogom neki javasolni, hogy ruhajavíttatót próbáljon meg.Ott megmondják, hogy mit lehet tenni.

Köszi a választ!Ment a zöld:)

2014. máj. 28. 18:29
 3/4 anonim ***** válasza:
Attól is függ, hogy hol van pontosan a hiba és mekkora. Ha olyan helyen van, lehet rá varrni pl. virágot a javítás után, és máris nem látszik :)
2014. máj. 28. 18:58
 4/4 A kérdező kommentje:

A fenék részén van...elég kritikus pont és a fenék részén is közép tájon egy fehér csíkon.

(Vékonyak a csíkok és a fehér részbe esik,tehát nem nyúlik át a sötétkék részébe)

ezért is gondoltam rá,hogy mivel csak egy nagyon kicsi fehér anyagra lenne szükség ezért talán javítható lenne,de biztos, hogy nem lesz 100%-os,új-szerű.

Köszi a válaszod,neked is ment a zöld:)

2014. máj. 28. 19:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!