Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Mivel vegyek fel egy ilyen...

Mivel vegyek fel egy ilyen nadragot? (hogy noies legyek, megis kenyelmes legyen)

Figyelt kérdés
[link]
2014. jún. 1. 09:34
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Mindenképp valami nagyon szűk pólót válassz, mert ha bő fazonú, akkor kövérít. Ezen belül is top vagy ujjatlan legyen, esetleg rövidujjú, de semmiképp se hosszúujjú. :)
2014. jún. 1. 11:10
 2/11 A kérdező kommentje:
Es cipo milyen legyen?
2014. jún. 1. 11:14
 3/11 anonim ***** válasza:

Turj be egy pasztel színű trikot vagy pólót.

Cipőben balerina saru körömcipő... Amit szeretsz

2014. jún. 1. 11:38
 4/11 anonim ***** válasza:
Ha noies akarsz lenni akkor eleve nem nadragot kene felvenni, azt amit az utolso irt,hogy polo azt meg vegkepp felejtsd el,mivel ezek egyuttes hasznalatarol egy csibesz kisfiu jut az eszembe es nem egy elegans no...
2014. jún. 1. 13:57
 5/11 A kérdező kommentje:

Kedves Lacika5! Nem ez volt a kerdes! Nem tudom, miert kell OFFolni? Amugy meg egy nadragos osszeallitasbol is lehet elegans eredmemy kihozni!!

U.i. a nok sem jarhatnak MINDIG SZOKNYABAN ES MAGASSARKUBAN

szoval szallj le a magas lorol!!

2014. jún. 1. 14:02
 6/11 anonim válasza:

Hülyeség,nem muszáj szűk pólókat fölvenned hozzá,nem ismerem az alkatodat,de ha picit husisabb vagy(nem duci,husis,a kettő két különböző dolog),akkor csak hülyén fog kinézni a szűk top.Ha jól látom ez egy boyfriend jeans,és nem kell félni,egy ilyen darabbal is összehozhatsz baromi nőies outfiteket.

Itt van pár outfit,ami szerintem nagyon jól néz ki :)

[link]

[link]

[link]

[link]

Mint látod legtöbbször blézerrel kombinálják,és valóban azzal néz ki a legjobban,de azért van más alternatíva is.:) Ugyanez a helyzet a magassarkú esetében is,azt szerintem nyugodtan lecserélheted egy loaferre,balerina cipőre,hasonlóra,attól még ugyanúgy nőies marad :)

Ami még fontos az az,hogy a póló egyszínű,ne rikító és agyonmintázott legyen,illetve egy hangsúlyosabb ékszer is nagyon feldobja a szettet.Ez az én tanácsom,remélem segítettem!:)

2014. jún. 1. 15:29
 7/11 anonim ***** válasza:
Eppen ezert nem tekintek mindegyikre nokent...
2014. jún. 1. 16:02
 8/11 anonim ***** válasza:
91%
Jólvan Lacika azt a pasit se nézi senki férfinak aki a napjait a szépség/divat kategóriában tölti.
2014. jún. 1. 16:52
 9/11 anonim válasza:
Lacika ki nem sz@rja le a véleményedet?Már elnézést.A kérdező nem azt kérdezte,hogy szerinted milyen ez a nadrág,hanem azt,hogy mit vegyen fel hozzá,hogy nőiesen hasson.Utálom,az ilyen embereket,mint te,ha nem tudsz a kérdésre válaszolni,inkább menj el melegebb éghajlatra,főleg ha csak negatív dolgot tudsz írni...Attól,hogy még neked nem jön be,más pasik szerint lehet csinos,és tudd meg:NEM A SZOKNYA VAGY A MAGASSARKÚ TESZI A NŐT.Hanem a kisugárzása,a magatartása,az igényessége,a kecsessége...Én nő vagyok(bár nem merem biztosra kijelenteni,amíg el nem ismered),és szerintem sokkal attraktívabb egy lány balerina cipőben,mint egy csaj 8 centis magassarkúban botladozva...
2014. jún. 1. 16:57
 10/11 anonim ***** válasza:

Muszaly itt tartozkodnom,mert szeretnek segiteni a noknek, nonek oltozni mert sajnos eltertunk az eleganciatol a sportos egyhangu sablonos unalmas divatosnak messzemenokig nem mondhato ruhazkodashoz....

Ugy erzem sokan ra vannak szorulva a felvilagosodasra ebben az orszagban!

2014. jún. 1. 19:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!