Mivel vegyek fel egy ilyen nadragot? (hogy noies legyek, megis kenyelmes legyen)
Turj be egy pasztel színű trikot vagy pólót.
Cipőben balerina saru körömcipő... Amit szeretsz
Kedves Lacika5! Nem ez volt a kerdes! Nem tudom, miert kell OFFolni? Amugy meg egy nadragos osszeallitasbol is lehet elegans eredmemy kihozni!!
U.i. a nok sem jarhatnak MINDIG SZOKNYABAN ES MAGASSARKUBAN
szoval szallj le a magas lorol!!
Hülyeség,nem muszáj szűk pólókat fölvenned hozzá,nem ismerem az alkatodat,de ha picit husisabb vagy(nem duci,husis,a kettő két különböző dolog),akkor csak hülyén fog kinézni a szűk top.Ha jól látom ez egy boyfriend jeans,és nem kell félni,egy ilyen darabbal is összehozhatsz baromi nőies outfiteket.
Itt van pár outfit,ami szerintem nagyon jól néz ki :)
Mint látod legtöbbször blézerrel kombinálják,és valóban azzal néz ki a legjobban,de azért van más alternatíva is.:) Ugyanez a helyzet a magassarkú esetében is,azt szerintem nyugodtan lecserélheted egy loaferre,balerina cipőre,hasonlóra,attól még ugyanúgy nőies marad :)
Ami még fontos az az,hogy a póló egyszínű,ne rikító és agyonmintázott legyen,illetve egy hangsúlyosabb ékszer is nagyon feldobja a szettet.Ez az én tanácsom,remélem segítettem!:)
Muszaly itt tartozkodnom,mert szeretnek segiteni a noknek, nonek oltozni mert sajnos eltertunk az eleganciatol a sportos egyhangu sablonos unalmas divatosnak messzemenokig nem mondhato ruhazkodashoz....
Ugy erzem sokan ra vannak szorulva a felvilagosodasra ebben az orszagban!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!