Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Szerintetek hogyan öltözzön...

Szerintetek hogyan öltözzön egy 26 éves úgy, hogy ne legyen se túl szürke és egyhangú, se túl "tinis"?

Figyelt kérdés
26 vagyok és egy jó pár éve gond az öltözködés nekem, rengeteg jópofa ruhám és kiegészítőm van, hozzáteszem legtöbbet nővéremmel és anyuval vettük, mert nekik van ízlésük a divathoz, nekem annyira nincs, bár azért valamennyire kikupálódtam mellettük, de nem merem hordani a ruháimat, általában farmer+póló+sportcipő. Alapvetően a sportos és kényelmes ruhákat szeretem, de amúgy meg nagyon unalmasnak találom. Linkelnétek képeket, hogy milyen ruhákat vehetnék fel, amiben kicsit nőiesebb lehetnék, de mégsem nevetséges. Amúgy testalkatom arányos, vékony vagyok, 165 cm, 49 kg, a hajam hosszú sötétbarna. Igazából a goth, vintage, punk, rock stílus is tetszik öltözködésben, de nem túlzóan, csak finoman. Koponyás cuccok, piros és fekete színű és kockás ruhák, szoknyák is tetszenek, a lábam se csúnya, még hosszú is, párom is nyaggat, hogy miért nem hordok szoknyát...egyszerűen azért, mert nem tudom milyen cipő illik hozzá...tudnátok tanácsokat adni, írjátok oda majd, hogy fiú/lány válaszolt kérlek titeket. Köszi előre is.
2014. máj. 30. 17:06
 1/3 anonim ***** válasza:

"Koponyás cuccok, piros és fekete színű és kockás ruhák"

Ha csak nem egy bandában zenélsz, ez elég tinis lenne.

Igazából neked kell megtalálnod, hogy melyik stílus illik leginkább hozzád.

Hiába mondom például, hogy mozdulj az elegánsabb vonal felé, hogy felnőttesebb légy: pólót blúzra, farmert vászonnadrágra vagy szoknyára, ha abban te nem érzed magad otthon.

Egyébként sok 40-es is farmer pólóban nyomul, azaz akár maradhatsz is ennél.

Szoknyához amúgy: balerina, szandál, körömcipő. Bizonyos szoknyákhoz (pl.: farmerszoknya vagy egy pamut maxi) még a vászoncipő is oké.

2014. máj. 30. 17:15
 2/3 anonim ***** válasza:
55%

Először is, a legfontosabb, hogy olyan ruhákat viselj, amibel jól érzed magad. :)

Hiába veszel fel egy... Ööö... Gondolkodom... Mondjuk hosszú egyberuhát! Szóval hiába veszed fel, ha kényelmetlenül érzed magad benne.

Másodszor... Csak azért ne vegyél fel/meg valamit, mert egy barátnő azt mondta, jól áll. Mert ha feszengsz benne, akkor megette a fene.

Azt mondod, szereted a goth, punk, rocker ruhákat is, de visszafogottan.

Akkor fel tudsz venni sima egyszerű fekete topokat, skótkockás szoknyával. A rakott szoknyák szerintem tök tutik, csak ne azt az ünneplős fajtát válaszd :D

Topok/pólók terén be tudsz iktatni esetleg egy kis csipkeszegélyt, szép V nyakú felsőket is ajánlom. Csipkeújjú felsők is szépek. Szaggatott aljú szoknyák is jók.

Koponyás cuccaim nekem is vannak, imádom őket :D

Cipők terén. Magassarkút nem ajánlom, mert csúnya lesz tőle az ember lába, bütyke nő az ember lányának, meg kalapácsujja, utána meg haláláig szenved az izületi gyulladástól.

A tök lapos sem egészséges, tudod, azok a fél centis talpú vackok, azzal meg a sarkadat terheled.

Válassz vagy egy 2-3 centis sarkú szép (mondjuk fekete) bőrcipőcskét, vagy egy olyat, aminek a sarokrésze kicsit magasabban van, mint a talprésze. Úgy értem, ha van 1 centis talpa, akkor a sarokrész kicsit vastagabb legyen.

Azért a feketét mondtam, mert azt bármilyen színű ruhához fel tudod venni :)

A kiegészítőkhöz nincs sok érzékem, csak azt tudom, hogy a hajam égnek áll, mikor egy nő minden vackot magára aggat és úgy néz ki, mint egy karácsonyfa :D

24/L

2014. máj. 30. 17:33
 3/3 anonim ***** válasza:
Szerintem egy nő öltözzön nőiesen... Erre elég sok ruhát találhatsz Zarában, Mangóban, Promod-ban... Meg elég sok helyen de olyat vegyél amit stílusodhoz közelinek érzel
2014. máj. 30. 19:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!