Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Megéri 20-23 ezer forintért...

Megéri 20-23 ezer forintért Tisza cipőt venni? Arányos az ára az élettartamával?

Figyelt kérdés
Mondjuk manapság az ember semmitől nem várhat csodát...
2009. dec. 30. 19:19
1 2 3
 21/29 anonim válasza:
vegyél akciósan tizenpárezerért! én is úgy vettem. nagyon tetszik, kényelmes és 3 éve a munkán kívül mindenre ezt hordom! jól bírja!
2014. aug. 23. 15:59
 22/29 swatch válasza:
Panam Jack cipőt hordtam 4 évig egy cipő ugy hogy minden nap oktogon - moricz zsigmond körtér lesétálva aszfalton télbe hoba esőbe....tanulók voltunk sétálgattunk nem is volt kérdés hogy milyen cipőket hordtam vagy milyenekre gyüjtögettem utána 40 000 ft .Kivonultak mára eltüntek. Vettem egy Nike ciőt akciósan 17e ért ...Ez volt a legjobb a boltban akkor bőr felsó stb...2 honap mulva kikopott a saka belülről ette a zoknikat majd még 2 honap a sarka is elkopott olyan gumiból volt hogy gyorsan kopott 8 honap mulva kidobtam 17e ft.Most szemezek a tiszával tuti fogok venni iprobálom mert nem mondhatok véleményt amig nem volt. Olyan cipőm nem lesz még egyszer ami kivűl belül nem bőr.....az biztos.
2016. szept. 8. 09:49
 23/29 magellanpyxis válasza:
Nekem 2db tiszám van egy 8 és egy 6éves nagyon jól birják. Persze talpbetétet már cseréltem benne, de ha jól ápolod és nem taposod nagyon jó.De ahogy tudom már nem itthon gyártják. Martfűn már másik cipőt gyártanak, azok is elég jók g&t!
2018. jan. 13. 05:34
 24/29 anonim válasza:
Én is ajánlom! Ha minőségit és magyar cipőt szeretnél, akkor ajánlom!
2018. júl. 24. 01:01
 25/29 anonim válasza:

Mindenképp ajánlom, az eddigi cipőim közül messze a legjobb. Egy klasszikus kompakt darabom van kb. 4 éve, a talpbetét az egyetlen, amin már kezd látszani a használat, amúgy semmi baja.

Előtte egy kommersz cipőm volt, 1 éven belül szétment. A nike, adidas is max 1-2 évig bírta, árban pedig kb. ugyanott vannak. A camel active ami még tetszett, de az meg drágább.

Egyébként ha igazán jó cipőt akar valaki, akkor csináltat, az tényleg örök darab, de annak 50-100 körül van az ára.

2019. júl. 31. 08:50
 26/29 anonim válasza:
előzővagyok. kommersz = converse
2019. júl. 31. 08:52
 27/29 anonim ***** válasza:
47 éves vagyok. Amikor én voltam tinédzser a 80-as években a szüleim Tisza cipt vettek mindig mert akkor ez volt a legolcsóbb. Én akkor Nike, adidas cipőkre vágytam, de csak Tisza cipőt kaptam. Utáltam. Így amikor megkaptam, pár nap után dobozostul felvittem a padlásra, és ott felejtődött. Tavaly meghalt az anyukám ( apu már sok éve, hogy meghalt) Testvéremmel megörököltük a házat. Nagytakarítást, pakolást csináltunk, és meglepetésünkre a padláson ott voltak a sok bedobozolt sosem használt Tisza cipők. Az idő semmit nem rontott rajta. (még a dobozok is épek, csak porosak) Még mindig utálom őket. Így még mindig a padláson pihennek.. Lehet ha időm engedi utána nézek, hogy hol érdemes eladni, és eladom őket. Meglepp, hogy ilyen drága, mert régen a szüleim fillérekért vették.
2019. júl. 31. 09:39
 28/29 Lázár Gergely válasza:
Én két hete vettem a Tiszámat harmincért. Drága? Igen. De az is bizonyos, hogy hat-nyolc évig tuti. A tízezres cipőm 10 hónap alatt tropára ment! Sajnos, ha tartós cipőt akarsz venni, akkor muszáj a drágábbikat választani. Ha nincs pénzed ruhára, cipőre, akkor is ilyeneket kell vegyél. Lehet, hogy amennyivel drágább, annyival többet bír az adott termék a másiknál.
2020. okt. 29. 21:57
 29/29 anonim válasza:

2021-ben megéri Tisza cipőt venni?

Milyen a Tisza cipő minősége? Kinek milyen tapasztalata van?

Gondoltam ezzel is támogatom a magyar ipart. Magyar termék még?

2021. aug. 26. 20:37
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!