Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Megéri 20-23 ezer forintért...

Megéri 20-23 ezer forintért Tisza cipőt venni? Arányos az ára az élettartamával?

Figyelt kérdés
Mondjuk manapság az ember semmitől nem várhat csodát...
2009. dec. 30. 19:19
1 2 3
 1/29 anonim ***** válasza:
87%
Szerintem igen.:) Én több helyről hallottam(környezetmeből),h nagyon jól bírja a strapát,és magyar termék is.:) Szerintem jó vásár lenne,én is majd tavasszal akarok venni 1et.:)
2009. dec. 30. 19:30
 2/29 anonim ***** válasza:
17%
Én soha nem vennék ennyiért semmilyen cipőt.Először is nem tart évekig,másodszor pedig 2-3 év múlva már kimegy a divatból.
2009. dec. 30. 19:38
 3/29 anonim ***** válasza:
4%

én nem vennék tisza cipőt

egy mert egyáltalán nem jó

kettő én meg azt hallottam hogy attól mert magyar nagyon lehet rossz is

meg amúgy is én ha áldozok ennyit akkor márkásabbra, jobbra áldozok

szerintem nézz szét office shoesba ott jók vannak:)

egy segítőkész lány

2009. dec. 30. 19:49
 4/29 anonim ***** válasza:
67%

Tényleg ennyibe kerül egy Tisza cipő?

Amikor fiatal voltam mindig ilyet vett apám,és olyan égő volt,hogy ahogy tudtam titokban mindig papucsra váltottam inkább.80-as években az volt ciki ha valaki ilyen cipőt hordott,és mellé trapéz bő szárú farmert.bbrrrr...

Én meg pár éve örömmel dobtam ki vagy 6 pár Tisza cipőt ami még lánykoromban megmaradt(mert nem hordtam,csak el kellett rakni)

2009. dec. 30. 19:54
 5/29 anonim ***** válasza:
65%
biztos jó, de nagyon drágának találom. sportcipőért nem fizetek ennyit, pedig nem sajnálom cipőre. mostanában amúgy egyre többször hallom, hogy nem megy jól a tiszának, mert túl drágák a cipői. amúgy kinézetre nem rosszak, bár nem az én stílusom. 19/L
2009. dec. 30. 19:54
 6/29 anonim ***** válasza:
39%

mégha arányos is, akkorsem venném meg, mert ez túlnagy pénz egy cipőre, és 5-6-7 év alatt úgyis baromira megunod.

énsem kínait hordok, általában adidast, azok olyan 2-3 évig jólnéznekki, és feleannyiba vannak mint a tisza. 2-3 év után megmár úgyis után és vennék újat.

2009. dec. 30. 19:59
 7/29 anonim ***** válasza:
82%
Én kb 8 éve csak Tiszát hordok, nekem nagyon bevált.
2009. dec. 30. 23:28
 8/29 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem megéri, igaz hogy drága, és szerintem olcsóbban kéne adni, mert hát magyar termék!Az Adidas, Nike cipők sem kerülnek sokkal kevesebbe... Ha nem havonta akarsz cipőt venni a divatnak megfelelően, akkor teljesen megéri a Tisza. Nagyon kényelmes és strapabíró, csak jó véleménnyel vagyok róla (az enyémet májusban kaptam egyébként, azóta semmi baja, de el is várom tőle :D).
2009. dec. 31. 23:14
 9/29 anonim ***** válasza:
100%
A cipők ára már nem egyezik meg a minőséggel elég régóta. Ha jó minőségű cipőket gyártanának 20-30 ezerért akkor nem menne tönkre 1 év alatt és nem vennél újat. Ugyanis kb. egy mai drága márkás sportcipő eddig bírja. A régi Nike 10-20 évvel ezelőtt még talán ma is bírná a strapát!
2010. jan. 4. 08:43
 10/29 anonim ***** válasza:
93%
Előző vagyok, nem csak a Nike-ra értem hanem akár a Tiszára és egyéb más márkákra is egyaránt! Azért nem gyártanak már jó minőségű cipőt mert akkor nem vennének az emberek újat! De ezt már írtam, ha neked megéri és tetszik akkor vedd meg. Én is drága sport cipőket veszek de nem bírják ám sokáig!!!
2010. jan. 4. 08:44
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!