Tényleg ennyire ciki manapság?
A barátom panaszkodott, hogy akármit vesz fel melege van benne, meg beleizzad meg kényelmetlenül érzi magát benne. Panaszkodott a farmer térdnadrágra, rövidnadrágra, szövetgatyóra, akármit mondtunk neki, semmi :D erre én javasoltam neki a cicanacit. Semmi extra, sima feketét. Felpróbálta, nekem irtóra tetszett benne, állítólag annyira nem is volt neki kényelmetlen...meg jól érezte magát benne, viszont fél, hogy gáz meg ciki meg haverok kiröhögik. tényleg ennyire ciki manapság?
16L
Az hogy férfi/fiú cica nacit hord az egy paradoxon ilyen nem létezik :D
B*zik hordanak cicanacit, de az előbbi kategória nem.
Szokásos kamukérdés. Volt már párszor, mindig kicsit átfogalmazva.
Hogy honnan lehet tudni? Onnan, hogy ha valaki az életében hordott már rövidnadrágot és leggingst is, az tudja, hogy még véletlenül se a leggings a szellősebb és kevésbé meleg. Akármilyen vékonyra is gondolunk éppen.
És igen, kinevetnék, és joggal.
Már ott bukta, hogy mivel viselné.
Mert önmagában nem lehet. Ahogy a tevepatára se kíváncsi senki, úgy a zacsi és a szerszám méretére sem.
Ha rövid gatyában melege van, akkor nyilván nem fog még pluszban ráhúzni egyet.
Netán szoknyával? Férfipólóból pedig ugyan nem láttam még hátsót takaró darabot.
Nincs vele semmi gond,amig a csajok is a ferfiruhadarabokat reszesitik elonyben...
Lapozzatok a 2. Oldalra kozeptajt "lanyok akik fiu cuccokat is hordtok...) cimmel pont errol megy a tema.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!