Milyen goth/dark/rock/metál márkák vannak? Milyen jellegzetes szimbólumok?
converse ACDC csukák
acélbetétes bakancs
a goth és dark cuccokat legtöbbször külföldről (németország) rendelik online mert olcsóbb mintha itthon készíttetik
meg a goth dark helyek sorra zárnak be
övek is népszerűek
feltűnő fekete köröm
és fekete makeup a goth darkoknál
jó shoppingot
egy segítőkész lány
Bakancsba: Shellys, Martens a gyakori(és a jó).
A lányok általában ilyen fűzős felsőket hordanak, Shark-ban(Baross utcánál) találsz ilyet. Népszerűek a csipkés kesztyűk, az ilyen tűllős szoknyák.
Kieg: Amiket előbb írtam cipőmárkák. Bakancsból Martenst vagy Shellyst vegyél csak, a többi lényegesen gagyibb.
Ruha:
Lip Service, Hell Bunny, Gloomth, Cyberdog, XtraX, Bat Attack...
Smink, kozmetikum, haj:
Lime Crime, MAC, Anns Sui, Manic Panic, Dare2wear, Urban Decay, Black Phoenix Alchemy Lab.
Ékszer és kiegészítők:
Alchemy Gothic.
Divattervezők akik hajlamosak sötét ruhákat alkotni: Gareth Pugh, Alexander McQueen, Alexander Wang, Ann Demeulemeester, Damir Doma, Rick Owens, Katie Gallagher...
Ezek ha mindenáron márkásat akarsz. Ezekben a körökben egyébként inkább az erre specializálódott félmaszek ruhakészítők cuccait érdemes venni, mert azok egyediek és sokszor minőségre jobbak is. Ezeken nem is mindig van márkajelzés. Szerintem érdemes innen ötletet meríteni aztán megvarrni/varrattni amit szeretnél. A hétköznapibb cuccokhoz pedig ideális a turi, mert ott ki lehet fogni a német vagy angol kézművesek, kisboltok cuccait is.
Ruhamárkák:
Scary Miss Mary
Poizen Industries
Necessary Evil
Mercy
Sinister
Gloomth
Living Dead Souls
Lip Service
Omen Clothing
Alchemy Sub Rosa
Criminal Damage
Darkside Clothing
Kreepsville 666
Tiger Of London
Too Fast
Spiral
Venomous
Strangely Familiar
Dollflesh clothing
Rose Mortem
Alienskin Clothing
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!