Normális ha 15 évesen 36-os a láb méretem?
Figyelt kérdés
Néha még a 36-os cipő is nagy.magassarkút nem is kapok magamnak mert mind nagyok.2014. máj. 26. 17:54
1/11 anonim válasza:
Az én családomban is van ilyen, de ritka jelenség.
2/11 anonim válasza:
Normális, az is lehet hogy nő még, de az is hogy nem.
3/11 anonim válasza:
Normális. Milyen magas vagy és hány kg?
4/11 anonim válasza:
Már miért ne lenne normális?
Magassarkúból pedig "szabály", hogy mindig eggyel kisebb kell!
(És nem ritka, nagyon is gyakori, főleg 160 alatt.)
5/11 anonim válasza:
22 évesen nekem is ekkora a lábam(155 cm vagyok), sőt anyának aki 43 éves neki se nagyobb(neki vastagabb a rüsztje ezért kell 37-es)többnyire akik alacsonyak a lábuk is kicsi, de vagy egy ismerősöm akinek 35-ös a lába. másnak meg 40-es és 160 cm. úgyhogy nem gáz.
6/11 Ramcsiii válasza:
Nem ritka,mert nekem is annyi volt olyan idősen,sőt most már 18 vagyok és 37-8as cipö kell..szóval..
8/11 anonim válasza:
Ohh, nyugodj meg, én sokkal rosszabbul jártam. Nekem 33-as.
15/L
10/11 anonim válasza:
Oh lányok valaki nem kér az én lábamból? Az enyém 42-es (én meg azért nem kapok a lábamra cipőt) :/
De én szívesen adok bárkinek pár centit :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!