Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Lapos szandálhoz nagyon gáz a...

Lapos szandálhoz nagyon gáz a harisnya? (bővebben lent)

Figyelt kérdés

Szandál+harisnya gáz?

Illetve hogy jobb szerintetek:

-farmerszoknya,fekete cicanadrág,szandál

-farmerszoknya,mintás harisnya(szürkés,feketés),szandál

2014. máj. 24. 12:48
 1/4 anonim ***** válasza:
A nyitott szandál-harisnya kombináció saroktól függetlenül nem az igazi, szerintem.
2014. máj. 24. 13:00
 2/4 anonim ***** válasza:
Van akinek gáz, van akinek nem, van akit meg nem érdekel, hogy másoknak mi a gáz. Én felveszem a harisnyát szandálhoz, mert annyira ronda foltos/pöttös a lábam hogy anélkül mindenki azt bámulja, viszont cipőben nem akarok megsülni. Senki nem nézett még furcsán sose a szandál-harisnya kombómra. Ja és 30 fokokban neccharisnyát hordok, nem nejlont meg cicanacit, mert az túl meleg lenne...
2014. máj. 24. 14:35
 3/4 anonim ***** válasza:

Nehéz megítélni. Lehet kapni ugyanis olyan harisnyát aminek nincs orrerősítése, valamint ha a varrást a lábujjaid alá helyezd akkor csak fél méterről mondják meg hogy harisnya van rajtad. Így aztmondom hogy belefér.

De egyébként nem, ugyan az mint férfiaknál a szandál zokni.

Olyan cipővel amiből csak egy része látszik a lábujjaidnak ok, amúgy én nem venném fel.

2014. máj. 25. 19:51
 4/4 anonim ***** válasza:
A többség szerint gáz, de nem értem miért, szerintem nem az, gyakran látok harisnyával és még zoknival is nőket. Te döntsd el,én férfi létemre is szoktam vékony nylon vagy vastagabb harisnyazoknival hordani, nem érdekel, hogy gáz egyeseknek :)
2014. máj. 26. 12:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!