Ti viseltek napszemüveget?
Figyelt kérdés
Esetleg ha igen milyet,melyik a legjobb érzékeny szem védelmére.2014. máj. 24. 09:50
1/8 anonim válasza:
Valószínűleg az előbb is azért nem kaptál rá választ, mert az emberek nem viselnek napszemüveget. Amúgy bemész egy optikushoz, és ingyen elmond neked mindent a napszemüvegekről is. Persze nem azt, hogy melyik áll neked jól, hanem az érzékeny szem stb marhaságot. Ja és ha nem válaszolnak a kérdésedre, akkor emeld ki, és akkor nem kell óránként kiírnod.
2/8 anonim válasza:
Hordok de csak ilyen kínait. Abból van ezerféle és illik minden ruhámhoz egy. :D Legalább egy UV vizsgálatra érdemes elvinni bár ár a legagyibbak is védenek. Ha érzékeny a szemed azért a minőségibb termékek közül válogass
3/8 anonim válasza:
Én hordok. Kettő napszemüvegem van, mindkettőt optikába vettem, egyiket kocsiba tartom másikat meg amúgy hordom ha nem kocsizok. Mindkettő drága volt, de legalább nem rontja tovább az amúgy is rossz és érzékeny szememet (kb 20 ezer volt darabonként)
Optikába érdemes elmenni ott elmondanak mindent, és elég nagy választék szokott lenni.
4/8 anonim válasza:
Én nem, mert sajnos olyan nyomorék fejem van, hogy egyszerűen semelyik sem áll jól.
6/8 anonim válasza:
Igen, kb egész évben. Az esetek 80%ában mint hajpántot.
8/8 anonim válasza:
Ha süt a nap, akkor mindig. Többféle szemüvegem is van, a kínais, meg optikai is, előbbieket érdemes elvinni bevizsgáltatni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!