Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Te viselsz napszemüveget?

Te viselsz napszemüveget?

Figyelt kérdés

És ha igen,valójában miért?

A)Mert süt a nap

B)Mert nem süt a nap,de naggyon menő😎

C)Mert szégyelled a tekinteted,esetleg csak így van önbizalmad

2014. máj. 23. 20:17
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
Nem.
2014. máj. 23. 20:29
 2/21 A kérdező kommentje:

Mit nem?

Bővebben,kérlek...

2014. máj. 23. 20:31
 3/21 anonim ***** válasza:
Viselek, méghozzá dioptriásat, mivel szemüveges vagyok, sokat vezetek, így nem kell egy sima, meg egy napszemüveg, hanem egy dioptriás napszemüvegben vagyok egész nap. 37 évesen pedig már pont leszarom, hogy ki hiszi menőzésnek..
2014. máj. 23. 20:52
 4/21 anonim ***** válasza:
Igen, mivel nem szeretném, hogy a szememben lévő fehérjék kicsapódjanak.
2014. máj. 23. 20:53
 5/21 A kérdező kommentje:

Kérdésem napszemüvegeseknek Szólt,a dioptriás és olvasó szemüveg nem érdekel,azok átlátszók.

Egy újabb magyarázat,a fehérjék,hát persze..

Erre nem is gondoltam:)

2014. máj. 23. 21:02
 6/21 anonim ***** válasza:
Nem szeretnék hályogot a szememre, ezért igen, hordok napszemüveget és nem csak akkor, amikor 7ágra süt a nap, hanem felhős időben is - tudni illik az UV sugárzás a felhőn keresztül is átjut, és bele a szemedbe, ha nem viselsz uv szűrős lencsét. Ez a legfontosabb ok. A másik ok az, hogy ráncokat sem szeretnék idő előtt a szemem köré, amit viszont a folyamatos hunyorgás eredményezhet, ha nem hordasz napszemüveget. Továbbá sokat vezetek, és vezetés közben bizony igen kellemetlen tud lenni, ha vakít a nap.
2014. máj. 23. 21:20
 7/21 anonim ***** válasza:
Úgyhogy nálam ez nem egy divatos kiegészítő, hanem egy éppen olyan fontos tartozéka a mindennapoknak, mint például a cipőm.
2014. máj. 23. 21:22
 8/21 anonim ***** válasza:
Nem, mert nem találtam még olyat ami jól nézne ki. A kontaktlencsém UV szűrős, szóval azzal nincs gondom, csak a legtöbb napszemcsi iszonyat bénán néz ki, én olyat fel nem veszek amit mostanság a csajokon látni az utcán, borzalmasak. Pedig amúgy szeretnék, mert rettentő érzékeny a szemem a fényre... na mindegy, majd találok egyszer normálisat. Vagy nem. O_o
2014. máj. 23. 21:40
 9/21 anonim ***** válasza:
mert süt a nap. a normális ember a szemüveget nem menőzés céljából hordja..
2014. máj. 23. 21:46
 10/21 anonim ***** válasza:

A)

de amúgy nem szeretem mert nem látják a szemem így csak végszükségben hordom :D

2014. máj. 23. 22:06
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!