Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Te viselsz napszemüveget?

Te viselsz napszemüveget?

Figyelt kérdés

És ha igen,valójában miért?

A)Mert süt a nap

B)Mert nem süt a nap,de naggyon menő😎

C)Mert szégyelled a tekinteted,esetleg csak így van önbizalmad

2014. máj. 23. 20:17
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
Igen, mert eléggé érzékeny a szemem, borult időben is durván hunyorgok, sajnos.
2014. máj. 23. 23:04
 12/21 A kérdező kommentje:
Sok embert látok(Fiúk,lányok,de inkább csajok többségben)aki ha esik,ha hétágra süt a Nap,fél arcot eltakaró "hegesztő"szemcsikben nyomják,amik nem csak hogy rondák,de többnyire olcsó gagyik,amik nem is nyújtanak megfelelő védelmet.
2014. máj. 23. 23:25
 13/21 anonim ***** válasza:
egyébként az 1000-2000 forint körüli napszemüvegek is teljesen megfelelőek ebben az éghajlati övezetben, az az uv szűrő, amit az olcsóbbakba raknak is szintén elég magyarországra
2014. máj. 23. 23:56
 14/21 anonim ***** válasza:

Ahogy előttem írták, az olcsóbbakban is van. Abba belegondoltál, hogy valaki nem engedheti meg magának, hogy 5 ezerért vegyen napszemüveget?

Az első válaszoló tök értelmes választ adott. Erre te belekötsz. Egyértelmű a válasza: "nem". Tehát nem hord napszemüveget.

Aztán egy másik válaszoló írta, hogy neki dioptriás a napszemüvege, erre azt írod, hogy az nem érdekel...

Hány éves vagy? Mert a válaszaid alapján, olyan 13-15 éves lehetsz, aki rohadtul ráér azzal törődni, hogy más mit vesz fel. Mindenkinek a maga döntése, hogy milyen napszemüveget vegyen fel!!!

2014. máj. 24. 00:06
 15/21 A kérdező kommentje:
Ne haragudj,de nekem úgy tűnik,te vagy kötekedős kedvedben
2014. máj. 24. 00:10
 16/21 A kérdező kommentje:
Első válaszoló,sajnálom,tényleg kielégítő választ adtál,igen ,tudom hogy sokan nem engedhetik meg az 5ezres szemüveget,a dioptriás pedig nem napszemüveg,ezért nem érdekes.
2014. máj. 24. 00:13
 17/21 anonim ***** válasza:
Ez nem kötekedés, sajnálom, ha annak vetted.
2014. máj. 24. 00:16
 18/21 A kérdező kommentje:
Nem izgat,ez az oldal amugy is erre való,név nélkül oltogatni a többi anonimot,trollerezni,
2014. máj. 24. 00:29
 19/21 anonim válasza:
A és C valamennyire!
2014. máj. 24. 01:37
 20/21 anonim ***** válasza:

Nekem rettentő érzékeny a szemem a fényre. Muszáj vagyok hordani, mert ha nem hordom csak hunyorgok és egy idő után bele fájdul a fejem is.

De eddig nem nagyon találtam meg az igazi napszemüveget.

2014. máj. 24. 06:43
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!