Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Mit csináljak, hogy ne essen...

Mit csináljak, hogy ne essen ki a magassarkúból a bokám?

Figyelt kérdés

Mindig kicsúszik.. már tettem bele talpbetét és kitömtem egy kis szalvétával is,de így is ... egy csajtól rendeltem és mondta,hogy neki a jobb lábára kicsit nagy,gondoltam semmi gond,nekem biztos jó lesz,mert nagyobb lábam van,harisnya nélkül nem esik ki ennyiszer viszont akkor beleizzad a lábam és harisnyát muszáj vegyek,mert fehér vagyok,mint a fal. Pénteken ballagásra kell menjek és másik cipőre már nincs pénzem,mert most vettem ruhát :(

Ez az első magassarkúm

2014. máj. 23. 17:10
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
Sarokfogót vegyél, hátha segít. Ha az sem, akkor muszáj másik cipő.
2014. máj. 23. 18:50
 2/3 anonim ***** válasza:
100%
Ahogy az előző mondja, lehet kapni ilyen zselés tapaszt, pl. a DM-ben, vagy Rossmannban, stb, amit a sarkába kell ragasztani, van egy kis perembe, ami nem engedi kijárni a sarkad. Ugyanilyen zselés cuccot érdemes a talpába is ragasztani, hogy ne csússzon előre a lábad harisnyában.
2014. máj. 25. 23:26
 3/3 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen végül vettem egy másikat,majdnem kétszer annyiba került,nagy nehezen találtam egy helyen ahol jó volt a számozása,az egyik helyen már 41-est próbáltam, pedig európai számozást írt rajta,na mindegy.(nekem 37.5 feles lábam van)

A másikhoz meg majd veszek egy olyan tapaszféleséget,köszi mégegyszer

2014. máj. 26. 00:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!