Magassarkúból mindig kijön a sarkam. Hogy lehet ezt megakadályozni?
Figyelt kérdés
Mert mindig kijön ezért nem is tudok szépen menni benne...pedig nagyon szeretnék hordani2013. márc. 13. 19:15
3/7 anonim válasza:
Jó méretű és szabású cipővel.
Ha már van, akkor megpróbálhatsz ilyen szilikonos sarokpárnát meg talppárnát tenni bele, attól talán jobban ráfeszül a lábadra, de legközelebb érdemes lenne olyan cipőt venni, ami jó is rád.
4/7 A kérdező kommentje:
olyan cipőt veszek ami jó is rám,és nem kinaiba hanem normális boltban
2013. márc. 13. 20:39
5/7 anonim válasza:
Lehet hogy feles lábad van, és azért esik ki (pl 36,5-es). Sajnos nekem is két szám között van, és nagyon nehezen találok magassarkút. Esetleg válassz olyat, amin van egy kis pánt. Valami ilyesmire gondolok: [link]
Vékony pántos legyen, és semmiképp ne a bokádnál legyen a pánt, mert "kettévágja" a lábad, inkább a lábfejen legyen :)
6/7 A kérdező kommentje:
amit most vettem azon is van ilyen pánt csak vastagabb,gondoltam ez majd segít...de ebböl is kijött:/
2013. márc. 13. 21:19
7/7 anonim válasza:
De könyörgök, akkor ne vedd meg! Csak felpróbálod, mielőtt kifizeted, nem??? Keress olyat, amiből nem jön ki! Nem tudomelhinni, hogy a rád passzolóméretű cipők, ha még pántosat is nézel, egytől egyig csak úgy lerepülnek rólad...!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!