Nem tudok lábujjközes papucsban járni, mi a titka?
Hát, ez is olyan, hogy sokat kell gyakorolni. Valakinek jobban megy, valakinek kevésbé. Mint a tűsarkú...
Nekem jó öt év volt benne megtanulni járni, persze nagyon ritkán hordok ilyen papucsot, úgyhogy azért is volt sok idő. Csak gyakorlás a titka szerintem. :/ Tartani kell a lábaddal, miközben mész, a lábujjaiddal fogod, nem csak úgy belebújsz, mint egy cipőbe.
A lábujjközes papucsot a kukába kell vágni.
Még hogy fogni a lábujjaiddal..... :/ eszem megáll
Ja igen, ez volt még a gond, emlékszem, hogy próbálom fogni a lábujjaim közt és tök hülyén néz ki mikor összeszorítom így "ökölbe" a lábujjaimat... egy idő után be is görcsöl. Szóval nem tudom mihez kezdjek idén.
Azok nagyon nem tetszenek amit az első linkelt, senkin nem szokott olyan lenni strandon/tengerparton/tóparton, nem akarom hogy furcsán nézzenek rám.
Keresem a megfelelőt, de nehéz... viszont találtam ilyet: [link]
Szerintetek ez viselhető? Nem nagyon gázul néz ki? Csakis nyaraláshoz gondoltam.
Ebből tuti nem lépsz ki. Nekem is ipanema szandálom van, sose nyomta a lábujjamat, nagy a választék és igazán csajosak és szépek.
biztos jó a méret?
én fiú vagyok még soha nem hordtam ilyen papucsot de tavaly már kb csak azt lehetett kapnia boltban, 1 napig szenvedés volt mert zavart h olyan mintha leesne a lábamról meg h a lábujjam közé megy a homok. de 2 nap alatt teljesen meg lehet szokni.
ha neked nem sikerül sztem túl nagy papucsot vettél. vegyél egy rendeset
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!