Ha rengeteg vagyany, markas cuccot lehet talalni a turikban, akkor miert nem turiznak tobben?
Ma pl 1000 Ft-bol vettem egy olyan parducmintas topot, aminej egy valla van, illetve egy Pimkie-s piros pantos topon, ami kicsit buggyos.
Meg se lehet mondani roluk, hogy turibol vannak, es az anyaguk is nagyon jo.
Igen, a türelemmel nekem is vannak gondjaim :)
Át kell nyálazni 100 felsőt, hogy találj egy olyat, ami tetszik, és akkor még nem is biztos, hogy jó a mérete.
Egyszerűbb alapdarabokat meg lehet kapni az üzletekben is szinte ugyanolyan áron, mint a turiban.
De ha lenne egy jó turi mifelénk, ami rendezett is lenne, akkor szívesen válogatnék ott :)
Én kisvárosban élek, itt olyan turik vannak, ahol kinyúlt, fakó vacakokat lehet csak találni.
Néha járok Pestre, ott vannak jó turik valóban, de én sem vagyok túl türelmes, például legutóbb végignéztem a Kökiben a Hádát... nem tudom, szerintem több mint 1 óráig tartott és 2 ruhadarabot találtam ami tetszett, amik nem is igazán voltak olcsónak mondhatók. De persze azért megérte, mert plázaboltokban meg csak divatvacakokat árulnak, olyat meg fel nem vennék.
Én nagyon fárasztónak találom.
Ha egyszer betévednék egy olyan turiba, ahol nem csak típus, de méret szerint is szét vannak dobva a cuccok, nagyobb kedvvel esnék neki.
De a legtöbb turkáló teljességgel átláthatatlan, a szag fejfájdító, nekem meg nincs annyi időm és türelmem, hogy vadásszak.
Hát én 2-szer próbálkoztam turival. De nem jött be. Végigböngésztem a sorokat, de csak szörnyű darabokat találtam. Vagy olyat mint a legócskább kínai cuccok, vagy az anyaga volt borzalmas (otthonka anyag, 2 perc után belebüdösödik vki). Ennél jobb cuccok vannak nálunk a padláson, amit anyu a 70-es években hordott. :)
1 pólót sikerült beszereznem, ami nem gáz, de 1500-ért sok volt!
Mar nem azert, de meg a plazakban sincsenek meret utan rakva a ruhak, felsok, nemhogy a turikban. Tenyleg, vannak olyan turkalok, amelyekben olyan fura szag van, de nem mindegyikben. Plusz en ma mindossze egy orat turiztam, es ratalaltam erre a ket felsore valamint egy ferfi ingre is.
Tulajdonkeppen en az egyetem miatt nagyvarosban kell eljek(Kolozsvaron), es itt, minden utcaban van legalabb 3 turkalo.
"Mar nem azert, de meg a plazakban sincsenek meret utan rakva a ruhak, felsok"
Az egy dolog, de márkaboltokban egyfajta felsőből nem is egy darab van, hanem minimum egy tucat, így sokkal jobban átlátható.
Ezért kéne, hogy a turikban, ahol egyféléből csak egy van, legalább valamilyen szisztéma szerint lehessen könnyebben keresgélni.
En mar annak is orulok, hogyha kulon vannak teve a ruhak a felsoktol. Rengeteg olyan turiban is jartam, ahol egy ilyen nagy dobozba be volt hajitva a rengeteg ruha. Na ember legyen a talpan, akinek van gusztusa ott turkalni.
Amugy meg pont ez a plane a turikban, hogy mivel egy darab van abbol a ruhabol, felsobol, barmibol, ezert sokkal egyedibb is, mint amiket a nagy plazakban latsz. Nem kell attol rettegj, hogy mikor jon veled szembe egy olyan szemely, akin ugyanaz a ruha van.
Anélkül se rettegek. :)
Ugyanis az azonos darabokból is rengeteg variációt lehet összeállítani, és a kiegészítőkön is rengeteg múlik. Még soha nem jött velem szembe senki pont ugyanolyanban.
Egyébként a mások által levetett cucctól nem undorodok, rengeteg "örökölt" vagy mások által turizott ruhám van, de maga a turizás nekem akkor se fekszik.
Még rendes üzletben is nehéz magamra ruhát kapnom, így nem fárasztom magam feleslegesen. ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!